Evenimente

Official Opening Club Sunrise, 8 iunie

Official Opening Club Sunrise, 8 iunieO combinatie foarte buna intre “ Old Lounge & Club si Social Club”, Sunrise aduce vara asta un concept placut, cu o atmosfera luminoasa, alba, cu muzica ambientala, multa finete si bun gust .
Sunrise club te introduce in starea perfecta a unui sfarsit de saptamana de neuitat. Schimbam mereu stilurile de muzica, pentru a se imbina cu petrecerile noastre tematice, asa ca fiti pregatiti pentru week end uri pline de energie, alaturi de invitati speciali, concerte live, intr unul dintre cele mai frumoase cluburi din Iasi.
Este situat, pe malul Lacului Ciric, in zona de agrement, departe de zgomotul si agitatia orasului, fiind locul ideal pentru noptile calduroase de vara pentru a fi rasfatat in cele mai bune conditii indiferent de vremea de afara; piscina exterioara pentru ca tu sa te racoresti in noptile aride din Iasi !

Redeschiderea oficiala a clubului Sunrise situat pe Soseaua Aroneanu nr. 8, Baza de agrement CIRIC, Iasi, are loc vineri, 8 iunie incepand cu ora 22:00.
Informatii si Rezervari la 0751 527 765.

summer-session-web

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. stefana

    June 4, 2012 at 12:18 pm

    Johnny damix a fost vinerea trecuta la skin :))) cat de originali sunteti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top