Evenimente

Online Career Day 2011 @ UAIC, 5 aprilie

150Clubul Oameni din Online și Prime Iași organizează în data de 5 aprilie 2011, în Sala 502 a Școlii Doctorale UAIC Iași (Clădirea Romtelecom), a patra ediție a evenimentului Online Career Day.
Nouă profesioniști din industria online le vor vorbi studenților de la cele 14 facultăți ale Universității ”Al. Ioan Cuza” din Iași, pasionați de o carieră în online, despre joburile din online, despre promovarea corectă în online, despre cum să îți construiești un brand personal puternic și, mai ales, despre cum să faci bani frumoși din munca online.

”Am lansat acest eveniment deoarece ne-am dat seama că tinerii nu folosesc Internetul la capacitatea lui maximă. Vrem să le oferim oportunitatea de a afla din experiențele profesioniștilor în online ce ar trebui să facă efectiv pentru a-și spori șansele de a obține un job online și, de ce nu, de a-și dezvolta o carieră de succes în acest domeniu”, declară Andreea Marc, organizatorul Online Career Day.

Evenimentul a fost conceput nu doar pentru a iniția studenții în locurile de muncă online, ci și pentru a crea o oportunitate de întâlnire între studenții ieșeni și companiile locale, dar și de a dezvolta parteneriate durabile cu firmele deschise la astfel de colaborări.
Toate informațiile despre modalitatea de înscriere la eveniment, precum și despre program și speakeri pot fi consultate pe site-ul evenimentului www.careerday.ro.

[fblikebutton]
afis-online-career-day-v-40

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Andreea Marc

    March 18, 2011 at 12:05 am

    Mulțumim mult pentru publicarea articolului!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top