Evenimente

#OraPamantului 2015 Iași. Sȃmbătă, 28 martie

 #OraPamantului 2015 Iași. Sȃmbătă, 28 martieWINK Public Multimedia participă activ anul acesta la evenimentul internaţional Ora Pămȃntului.
Prin urmare, ecranul outdoor cu două feţe din faţa Moldova Center va fi ţinut închis sȃmbătă, în interavalul 20:30 – 21:30, într-un efort de a transmite și a promova mesajul privind reducerea consumului de energie. Acţiunea este realizată pe un sistem de countdown și este primul proiect de acest tip realizat de WINK, în parteneriat cu WWF Romȃnia.
Gestul simbolic e o ocazie prin care WINK îndeamnă angajaţii, clienții și colaboratorii să contribuie la crearea unui viitor sustenabil și să aibă în vedere că responsabilitatea faţă de mediu este o necesitate pentru fiecare dintre noi.

Earth Hour a fost organizat pentru prima dată de către WWF-Australia în Sydney, pe 31 martie 2007, fiind brand înregistrat de organizația WWF (World Wide Fund for Nature) la nivel global.

Ora Pămȃntului se sărbătorește de fiecare dată în ultima sâmbătă din luna martie, care este foarte aproape de echinocțiu, astfel încât toate orașele au parte de întuneric în intervalul 20.30 – 21.30.

ods-earth-hour

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top