Diverse

Papetti.ro ofera cele mai calitative produse de papetarie

Produsele din hartie sunt esentiale pentru fiecare birou sau afacere, dar si pentru orice locuinta personala. Daca stam sa ne gandim bine, cu toti le folosim: fie avem hartie copiator pentru imprimanta sau xerox, fie scriem pe caiete, agende sau sticky notes, realitatea este ca un top de hartie A4 este nelipsit. Oricat de mult consideram ca tehnologia moderna va inlocui aceste produse, acestea nu se vor demoda niciodata. Sunt folosite atat de mult, la o scara atat de larga, incat nu vor inceta niciodata sa apara pe piata, tocmai din acest motiv. Un magazin online, care ofera produse de papetarie de cea mai buna calitate este Papetti.ro, pe care vi-l recomand.

Papetti.ro ofera o gama larga de produse, pentru a va putea organiza activitatea in cele mai bune conditii. Preturile regasite la acestia sunt competitive si reflecta in acelasi timp calitatea produselor distribuite online. Gama de produse de hartie cuprinde: hartie pentru copiator, tipar digital, pentru formate mari, pentru imprimanta matriciala, etichete autoadezive in coli, plicuri, caiete si registre, blocnotesuri, notes autoadeziv, cuburi din hartie, hartie copiativa, hartie de calc si tipizate. Cu siguranta o sa gasiti produse din aceast gama de care aveti nevoie sau pe care le folositi foarte des.

Produsele de hartie au 3 niveluri de calitate diferite:

  • Excelent: hartia de cea mai buna calitate, fie ca vorbim de absorbtie, rezistenta sau moliciune. Acesta este un produs ideal pentru clientii constienti de calitate, care se asteapta foarte mult de la produsele lor de hartie de unica folosinta;
  • Clasic: calitatea este una medie, hartia fiind de cele mai multe ori reciclata. Produsul are performante bune si este placuta la atingere. Culoarea principala este alb si este ideala pentru consum mare;
  • Natural: un mic compromis din punct de vedere al calitatii, facut pentru mediu. Culoarea verde indica faptul ca produsul este fabricat in totalitate din materiale reciclate. Acest produs satisface fara indoiala cerintele de baza ale utilizatorilor.

Daca sunteti interesati, gasiti in oferta Papetti.ro si hartie de copiator reciclata cu aspect natural sau alba. In orice caz, folositi hartie de copiator certificata PESC sau FSC, ce indica faptul ca materialele prime folosite pentru producerea hartiei de copiator provin din paduri certificate si administrate. Mai pe scurt, protejati si mediul inconjurator in acelasi timp. Papetti.ro ofera doar produse de calitate, la preturi foarte accesibile, dar si toate avantajele cumparaturilor online, care sunt greu de trecut cu vederea. Eu cumpar foarte des online, pentru ca in acest fel evit aglomeratia tipica a magazinelor fizice, dar si statul la cozi. Daca vreti sa va bucurati si voi de toate aceste avantaje, puteti incerca si voi cumparaturile online de pe Papetti.ro. Produsele de papetarie nu se vor demoda niciodata, oricat de mult ar evolua tehnologia.

In ziua de azi, desi tehnologia se dezvolta rapid (asa cum am specificat deja anterior), societatea in care traim ne cere mereu o multime de acte fizice, iar pentru asta avem nevoie de hartie A4 de calitate. Aceasta este folosita pentru multiple nevoi de tiparire, reviste, toate fiind inca atat de actuale si sunt regasite in viata de zi cu zi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top