concept trei iasi
Diverse

Pastreaza mereu amintirea evenimentului tau

Fotografia de botez este, cu siguranta, cel mai apreciat lucru, care ramane dupa un eveniment atat de frumos, precum botezul. Toti parintii vor sa pastreze amintirea acestei zile deosebite. Este o zi plina de incarcatura emotionala, evenimente si traditii.
Tocmai de aceea, nu exista botez care sa nu aiba un fotograf angajat, care sa capteze tot acest sir de evenimente, care mai apoi vor fi transpuse intr-un album foto. In acest fel, poti pastra amintirea evenimentului tau si poti sa rememorezi emotiile simtite in acea zi, de fiecare data cand vei deschide albumul foto. Credeti-ma, fotograful este nelipsit din toata aceasta ecuatie.
Toate aceste fotografii profesionale, nu pot fi facute decat de (da, ati ghicit) un fotograf profesionist. El stie unde sa se pozitioneze, astfel incat poza sa iasa asa cum trebuie si sa capteze esentialul.
Poate ca noua ni se pare ca nu e asa greu sa faci niste poze, dar diferenta dintre ‘’niste poze’’ si ‘’poze profesionale’’, o face experienta pe care un fotograf a acumulat-o de-a lungul carierei sale. De ce sa ne multumim cu putin, cand putem avea extraordinarul? Totul tine doar de alegerea personala si de investitia pe care suntem dispusi sa o facem, pentru aceasta cauza.
Cum te poti asigura ca ti-ai ales un fotograf profesionist? Afla cu ce tip de aparatura lucreaza. Echipamentul de lucru spune multe despre fotograf, iar un om care investeste in echipament nou, clar este un om care isi da interesul in meseria pe care o practica. Apoi verifica daca are si o scoala in domeniu – in ziua de azi sunt multe academii, care ofera diplome acreditate, la final de curs. Intereseaza-te daca fotograful catre care te-ai orientat detine un certificat acreditat, de atestare profesionala.
Ca si alt punct de reper, cere-i un portofoliu cu fotografii adunate de pe la evenimentele la care a mai participat. Daca iti plac pozele si persoana in cauza indeplineste si celelalte criterii, pe care le-am mentionat mai sus, atunci nu mai sta pe ganduri, deoarece este omul perfect pentru evenimentul tau!
Acum e mai simplu ca niciodata sa ai parte de fotografii demne de admirat, deoarece arta fotografica a cunoscut o continua evolutie, iar pasionatii de fotografie cauta, mereu, sa isi perfectioneze tehnicile de lucru. Acesta este un lucru bun, deoarece ne ofera si noua posibilitatea de a alege un fotograf exact pe gustul nostru.
In plus, cu atata echipament tehnologic modern, pozele, in rare cazuri, mai ies nereusite sau altfel fata de asteptari. Insa un fotograf bun nu se plafoneaza nici atunci cand intampina probleme neprevazute, ba chiar este mereu echipat si cu un plan de rezerva. Iar tu, ca si client, care alege sa apeleze la serviciile unui fotograf, nu trebuie sa te gandesti ca partea financiara este o piedica – din experienta va spun ca un fotograf bun este si o investitie buna!
In orice caz, evenimentele tale nu trebuie trecute cu vederea, asadar ia mereu in considerare varianta angajarii unui fotograf, care sa iti fie mereu prin preajma, in cele mai importante zile din viata ta!

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Soulseeker

    December 8, 2018 at 1:18 pm

    Investitia intr-un fotograf de botez este una meritata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top