Sport

Penny – Echipamente și accesorii pentru suporterii adevărați

Campionatul European de Fotbal se apropie cu pași repezi și, așa cum bine știți, naționala României s-a calificat la acest turneu prestigios. Vă puteți alătura echipei naționale ca adevărați suporteri achiziționând echipamentele oficiale ale naționalei noastre de fotbal.

Aceste echipamente sunt disponibile în magazinele Penny din toată țara, precum și pe magazinul online oficial al Federației Române de Fotbal. Fii parte din susținerea echipei și arată-ți mândria națională purtând culorile României!

echipamente-fotbal-nationala-romaniei

PENNY lansează o ediție specială de articole sportive în culorile naționalei, ca suporterii adevărați să fie tot timpul gata de meci.

1 produs cumpărat = 1 șansă la performanță. Clienții pot sprijini  copiii pasionați de fotbal cu fiecare echipament sau accesoriu sportiv cumpărat din campania „Hai, Romania!”

24 de copii de la cluburi din mediul rural se vor bucura de o experiență unică în lumea fotbalului profesionist mergând Tabăra de Copii a Academiei Naționale de Fotbal.

PENNY a dat startul unei noi campanii de loializare „Hai, România, la PENNY!” care are în focus echipamente și accesorii de suporter. Prin această colecție își propune să ofere suporterilor adevărați o experiență frumoasă în momentul vizionării meciurilor echipei naționale.

Urmează o perioadă în care fanii fotbalului din România vor fi alături de echipa națională în meciurile în care va juca. Echipamentele și accesoriile sportive în culorile naționalei arată că suntem cu toții o singură echipă, cântăm împreună și susținem jucătorii naționalei.

Până pe 26 iunie 2024, clienții pot achiziționa echipamente și accesorii sportive la prețuri preferențiale, cu o reducere de 50% prin acumularea de puncte bonus, în toate magazinele PENNY din țară. În ediția specială găsești șepci, eșarfe și tricouri în culorile naționalei ca să fii pregătit pentru meciuri.

Prin implicarea clienților în campanie, tinerii pasionați de fotbal au șansă să ajungă campionii de mâine. O parte din banii obținuți în urma cumpărării produselor din campanie vor merge către Tabăra de Copii a Academiei Naționale de Fotbal, unde 24 de copii de la cluburi din mediul rural se vor bucura de o experiență unică în lumea fotbalului profesionist.

“Apreciem rolul esențial al activității fizice și sportului în viața fiecăruia și, din acest motiv, suntem încântați să oferim clienților noștri echipamente pentru adevărații suporteri. Ne dorim să susținem și să încurajăm împreună echipa de fotbal a României, îmbrăcați în culorile naționalei. Prin această campanie de loializare, invităm clienții să se alăture inițiativei noastre, contribuind astfel la oferirea unei experiențe unice pentru 24 de copii din mediul rural în Tabăra de Copii a Academiei Naționale de Fotbal.”, a afirmat Monica Coman, Marketing Team Leader – Advertising, din cadrul PENNY | REWE România.

PENNY este alături de Echipa Națională a României din 2015, devenind un partener dedicat al sportului și performanței. De atunci compania se implică activ în susținerea fotbalului, oferindu-și sprijinul și implicarea la toate nivelurile competiționale în calitate de sponsor al tuturor naționalelor de fotbal ale României și furnizor de produse proaspete pentru toate echipele de fotbal aflate sub conducerea Federației Române de Fotbal.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top