Evenimente

Petrecerea primăverii pentru copii se organizează la Centrul Comercial Felicia!

Petrecerea primăverii pentru copii se organizează la Centrul Comercial Felicia!
Primăvara se întâmpină cu forțe proaspete și cu zâmbete pe fețele celor dragi! De aceea, Centrul Comercial Felicia v-a pregătit „Petrecerea primăverii pentru copii”, pe 12 și 13 martie, între orele 11:00-12:30. Cei mici se pot bucura de distracție alături de mascotele preferate și pot câștiga premii garantate!

Ursulețul Winnie the Pooh și albinuța sunt gazdele petrecerii
Pentru a întreține atmosfera, ursulețul Winnie the Pooh și albinuța vor fi gazdele petrecerii pentru copii și îi vor îndruma pe aceștia în cele 3 probe de concurs. După înscriere, fiecare participant va incepe distracția alături de ceilalți copii prezenți și vor participa la activități creative împreună.

Astfel, aceștia vor parcurge prima probă artistică – dansul cu Winnie și albinuța, după care își vor putea pune creativitatea în practică și vor participa la proba de desen, pentru a le demonstra personajelor preferate abilitățile lor artistice. Ultima probă pentru cei mici va avea scop educativ și mascotele evenimentului îi vor învăța cum pot să recicleze selectiv deșeurile și de ce este important lucrul acesta.

La finalul celor trei probe, fiecare participant va câștiga un premiu dulce din natură și șansa de a participa la tombola zilnică. Pe parcursul ambelor zile, copiii se vor putea bucura de activități creative la Școala Mobilă, unde vor afla de la ghizi autorizați importanța învățării într-un mediu dinamic.

Evenimentul are loc sâmbătă și duminică, între orele 11:00 – 12:30, iar participarea este gratuită. Toate informațiile pe puteți găsi pe site-ul www.felicia-iasi.ro sau pe pagina de facebook Felicia.Iasi.

Vă așteptăm să întâmpinăm primăvara cu un weekend de distracție pentru copii!

afis-petrecerea-a5-rgb

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top