Evenimente

Phaser Lips @ Office Lounge – Vineri, 26 Decembrie 2008

Office Lounge va invita in aceasta seara sa dansati alaturi de Phaser Lips.Phaser Lips este un duo din Iasi, ce a vazut lumina zilei in 2005 cand Radu Tasca si Florin Fiko si-au inceput colaborarea. In ciuda varstei nu foarte inaintate, cei doi si-au insusit cunostiinte foarte vaste in domeniul muzicii electronice, ajungand in prezent sa consume de la synth-pop la techno, si de la minimal la house. Se considera dependeti de ceea ce se numeste muzica, fiind intr-o continua cautare de release-uri noi si vechi, pentru a-si satisface atat cerintele lor in acest domeniu, cat si a celorlalti.
Din pasiunea pentru muzica au inceput in decursul anului 2006 emisiunea radio “iLLectronic Sounds”, cu scopul de a-si exprima viziunile lor in materie de “muzica electronica de casa“, cat si pentru a incanta urechile ascultatorilor cu seturi exclusive atat din partea unor dj romani precum Mihai Popoviciu, Das Komitee, Sebo, Vania, Kozonak, Adi Dumitra, Toygun, Haute Culture (Suie Paparude), Jay Bliss si Dorro, cat si a unor dj de talie mondiala precum Kriece, Jeff Bennett, Djinxx, James Zabiela, Florian Meindl si altii. Facandu-se cunoscuti prin intermediul radioului, ei au fost invitati la nenumarate emisiuni de profil printre care amintim Proton Radio (USA),Audiomatic Net Radio,One FM.

In materie de dj-ing ei au ocupat pupitrele cluburilor ca Studio Martin (Bucuresti), Kado (Bucuresti), Loggia (Bucuresti), XS (Iasi), Versus (Iasi), alturi de nume precum Pedro, Sebo, Raresh, Dan Ene, Rhadoo, Raoul,Vania,Haute Culture si multi altii. In mare parte fiind influentati de label-uri precum Studio 1, Bassic Channel, Maurizio, Mojuba, Plastic City, Music Man recordings, Definitive Recordings plus nume primordiale in muzica electronica ca si Kraftwerk, Tangerine Dream, Steve Reich si Jean Michelle Jare, ei isi descriu sound-ul ca unul minimalist fiind animat de groove-ul muzicii house, si avand inteligenta muzici techno.
Eveniment recomandat de M-News.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top