Stiri

​​Pictatul în familie, o experiență pe care merită să o încercați, cu Pictorul Fericit

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe pentru voi și cei mici de asemenea, poate că ar trebui să descoperiți Pictorul Fericit. Este un brand ce aduce bucuria și plăcerea de a picta, pentru toată lumea. Mai ales pentru cei care cred că sunt neîndemânatici și nu ar avea cum să reușească să picteze un tablou complet. Se numește pictură pe numere și este un soi de ghid pentru a putea picta.

Pictura pe numere a devenit cunoscută publicului larg și datorită acestui e-shop, Pictorul Fericit. Asta pentru că vine cu oferte greu de refuzat și tentează mai ales că vorbim despre un mod creativ de a vă petrece timpul liber și de a fructifica timpul pe care îl petreceți împreună cu familia, cu cei mici.

Din seria, ce să facem împreună

Fie iarnă, fie vară, vă doriți ca timpul pe care îl aveți de petrecut împreună să fie fructificat la maximum. Generațiile actuale de părinți se simți mai degrabă părinți de weekend. Pentru că programul zilnic este unul foarte încărcat. Iar când vă revedeți, credeți că a vă relaxa înseamnă a vă uita la tv sau a butona cine știe ce gadget-uri. Preferați în schimb ceva creativ și benefic implicit pentru mintea voastră. Asta pentru că veți stimula creierul cu muncă manuală, cu a mânui pensulele.

Pictura pe numere are numeroase avantaje, începând cu deconectarea de la tehnologie și până la satisfacția de a vă crea cu efort propriu prin tablourile cu care puteți decora casa. Căci un alt avantaj este nu doar procesul în sine plăcut și interesant, ci și rezultatul final – o decorațiune perfectă pentru casa voastră.

Pictorulfericit.ro, magazinul de pictura al familiei tale, vine cu opțiuni de picturi pe numere, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Adică dispune de variante tematice pentru toate preferințele. Predomină cele romantice, cu peisaje pentru femei, cele cu animale pentru bărbați, iar la categoria celor pentru copii veți regăsi cel mai adesea pe cele cu grad mai mic de dificultate și tematică strâns legată de personaje diverse.

Cum pictați o astfel de pictură

Pictura pe numere, așa cum și numele îi spune, presupune ca pânză de bumbac – ce este și întinsă pe șasiu – să fie schițată și numerotată. Fiecărui chenar de acest gen îi corespunde un număr. Veți face corespondența între acestea și culorile primite în set. Aplicarea culorilor duce în cele din urmă la realizarea unui tablou perfect realizat.

Cât costă o pictură pe numere

În variantele pentru adulți le veți găsi la pictorulfericit.ro la 150 de lei sau 99 de lei fără șasiu inclus. Iar cele pentru copii sunt 130 de lei.

Oricare ar fi preferata voastră puteți comanda picturile pe numere din pagina oficială sau cerând asistență telefonică. Transportul este unul gratuit la comenzi mai mari de 99 de lei, valabil oriunde în țară.

Pictați și vă bucurați. Arta și munca manuală nu au fost niciodată dezavantajoase, ci mai degrabă au hrănit sufletul și mintea. O astfel de experiență o veți savura minut de minut până finalizați lucrarea și mult timp după veți admira cu drag ce ați pictat.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top