Stiri

Piercingul în nas: cum alegi bijuteria potrivită pentru tine?

Îți dorești să-ți faci singură cadou un piercing in nas? Începe prin a alege cât mai ușor bijuteria potrivită, pe care să o porți mândră și care să te reprezinte.

Pe piață găsești o gamă foarte largă de modele, așa că recomandat este să nu te grăbești, ci să studiezi cât mai multe variante înainte de a opri la una singură. Află din următoarele rânduri cum să iei cea mai bună decizie!

Unde îți poți face un piercing în nas?

Când te gândești să-ți pui un pierce în nas, este bine să știi că există mai multe zone la nivelul septului spre care te poți orienta:

  • în partea superioară a nării – este unul dintre cele mai populare locuri pe care îl aleg cei care își pun un pierce în nas. Dacă îți dorești un astfel de pierce, de preferat este să optezi pentru o bijuterie micuță și finuță, tip bobiță;
  • în sept – te vei bucura astfel de un pierce între nări, foarte aproape de locul în care sunt despărțite nările de cartilaj. Important este să știi, însă, că bijuteria nu se fixează pe cartilaj, ci într-o zonă foarte mică de la baza nasului;
  • în partea superioară a nasului, între sprâncene – optând pentru un pierce în această zonă, el va fi aplicat la șaua nasului și trebuie să știi că bijuteria nu îți perforează nici osul, nici cartilajul;
  • pierce vertical la nivelul nasului – aplicându-ți un astfel de pierce, care este destul de neobișnuit și rar întâlnit, vei avea parte de un aspect foarte interesant și elegant.

Din ce material trebuie să fie realizat pierce-ul?

Un alt aspect care contează foarte mult atunci când îți alegi pierce-ul potrivit este referitor la materialul din care acesta este realizat. De preferat este să te orientezi către o bijuterie din aur galben sau aur alb ori către una din argint. Aceste materiale sunt biocompatibile cu organismul tău și reduc în mod considerabil șansele de a te confrunta cu o inflamație după aplicarea pierce-ului.

Design

Firește, designul contează și el! În funcție de zona în care alegi să-ți pui un pierce în nas, poți alege o bijuterie mică, finuță și elegantă sau una de tip statement, care să fie foarte clar vizibilă. De exemplu, pierce-urile din care poți alege pot fi sub formă de bobițe de diferite mărimi, în formă de stea, de inimioară, de cruce sau în alte forme deosebite. Rămâne la alegerea ta care este varianta potrivită, care să te reprezinte!

Investește în mai multe bijuterii!

Dacă știi că ești o persoană care se plictisește foarte repede, atunci când studiezi gama de pierce-uri poți investi în mai multe modele deodată. La momentul oportun, după ce zona în care îți faci gaură se vindecă, poți începe ca din când în când să schimbi bijuteriile în funcție de locurile în care mergi, dar și de starea de spirit pe care o ai!

Fă-ți o programare la un artist atunci când te simți pregătită!

După ce studiezi toate modelele de pierce-uri pe care le ai la dispoziție și te hotărăști unde anume vrei să-ți pui o bijuterie, fă-ți o programare la un salon în care să ai încredere! Astfel, te vei bucura de propriul tău cadou pe termen lung!

Inkstar te așteaptă cu drag atunci când vrei să-ți îmbunătățești aspectul fizic! Aici îți poți face atât un piercing in buric, dar și în nas, în sprânceană sau într-o altă zonă, la alegere. Procedura este una rapidă și simplă!

Date de contact:

Email: contact@inkstar.ro

Telefon: +4 0729 987 932

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top