Stiri

Pietrele semiprețioase și efectele lor benefice asupra stării de sănătate – Descoperă AICI cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine!

Pietrele, fie că sunt prețioase, semiprețioase sau nu, poartă energia Pământului. Energie ce are o putere creatoare, pozitivă, fiind foarte benefică asupra corpului uman. Fiecare piatră are energia sa magică și aduce diverse beneficii asupra stării de sănătate atât fizică, cât și psihică. De asemenea, acestea sunt precum o amuletă cu influențe puternice și pe parte spirituală. 

Prin urmare, alegerea lor trebuie să fie făcută cu mare atenție, pentru a putea să simți și să te bucuri de toate beneficiile pe care le oferă. 

În continuarea articolului, vei descoperi detalii despre cele mai îndrăgite pietre semiprețioase și vei înțelege mai bine cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine!

Pentru a putea să faci alegerea corectă, va fi necesar să simți o conexiune puternică față de pietrele semiprețioase pe care le vei purta mereu cu tine. Sfatul nostru este să le porți sub formă de bijuterii, asemenea celor de la Magazinuldepietre.ro, pentru un plus de farmec și mister. Pe lângă faptul că vei avea bijuterii deosebite, asortate cu ținuta aleasă, vei putea resimți mereu și nenumăratele efecte benefice pe care le oferă acestea. Iată care sunt cele mai îndrăgite și purtate pietre semiprețioase:

  • Ametist

Geologii consideră că această piatră semiprețioasă are o putere purificatoare foarte mare. De asemenea, este folositoare pentru eliberarea minții de gânduri negative și sporirea înțelepciunii. Te va ajuta să ai un somn odihnitor, deoarece are capacitatea de a ameliora insomniile. Din punct de vedere al stării de sănătate fizică, se pune că poate să reducă durerile și să reducă nivelul de stres. În plus, se consideră că este o piatră potrivită pentru persoanele puternice, cu aptitudini de lideri. Așa că, dacă te regăsești în aceste caracteristici, purtarea bijuteriilor ce conțin ametist, este varianta ideală pentru tine!

  • Quartz

Se consideră că, această piatră semiprețioasă, are proprietăți vindecătoare. Poate amplifica energia prin absorbția, reglarea și eliberarea acesteia. Îți va fi de mare ajutor pentru momentele în care vei dori să-ți îmbunătățești memoria și concentrarea. De asemenea, este important de știut că, liderii spirituali și oamenii de știință, consideră că această piatră contribuie la dezvoltarea omenirii. Așadar, dacă aceste trăsături se potrivesc cu nevoile tale, purtarea bijuteriilor ce conțin quartz, este foarte recomandată!

  • Smarald

Se spune că, purtarea smaraldului, va contribui la buna comunicare cu ceilalți. Pe lângă capacitatea sa de a spori coeficientul de inteligență, îți va aduce și o aură specială, prin intermediul culorii sale ieșite din comun. Vei putea alege această piatră verde smarald, ce te va ajuta la menținerea bunei comunicări, atât la locul de muncă, cât și cu cei apropiați. 

  • Rubin

Rubinul este piatra semiprețioasă care contribuie la creșterea nivelului de energie și a vitalității. De asemenea, contribuie la o evoluție plăcută a celui care o poartă, dar și la ieșirea din rutină, din toate punctele de vedere. Din punct de vedere al beneficiilor asupra stării de sănătate, se considera încă din cele mai vechi timpuri că, ajută la eliminarea toxinelor din sânge și că are capacitatea de a îmbunătăți sistemul circulator.

În concluzie, pentru a face cea mai potrivită alegere pentru tine, va fi necesar să simți o legătură puternică față de piatra semiprețioasă pe care o vei purta. Bijuteriile ce conțin pietre semiprețioase sunt foarte purtate și apreciate de către multe persoane, atât pentru beneficiile pe care le oferă asupra stării de sănătate fizică, psihică, cât și pentru dezvoltarea laturii spirituale! Ție ce piatră semiprețioasă simți că ți se potrivește?

Sursa foto: Pexels.com, Pixabay.com, Unplash.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top