Stiri

Care sunt bijuteriile ideale de purtat vara

Vara este sezonul veseliei și aduce cu ea zile însorite și seri de neuitat. Ne simțim adesea mai liberi și, cum hainele noastre exprimă starea de spirit, acest lucru se simte și în stilul nostru vestimentar. Însă, din cauza căldurii greu de tolerat în multe zile, apelăm adesea la ținute practice. Chiar și așa, dacă lucrăm într-un mediu ce impune o ținută office, trebuie să găsim o modalitate de a ne conforma.

Ținutele de vară sunt, de cele mai multe ori, sumare și lejere, însă, până când intrăm în concediu, viața de zi cu zi este aceeași ca în restul anului. Astfel, chiar și atunci când suntem la job, trebuie să găsim o cale de a ne simți bine în ținutele purtate, chiar dacă deja visăm la zilele petrecute doar în costum de baie. Atunci când vrem să spargem monotonia ținutei office, cel mai simplu este să folosim niște accesorii care să se potrivească outfit-ului, dar care să ne ofere o stare de bine. 

Bijuteriile din aur sunt printre puținele accesorii suficient de versatile pentru a fi purtate la aproape orice ținută și, dacă alegi cu atenție modelul, acestea nu se demodează de la un sezon la altul. De la cercei aur bebelusi până la bratari dama, toate reprezintă bijuterii perfecte de purtat în orice sezon, la orice ținută și, mai ales, idei perfecte de cadouri. 

Iată câteva idei de bijuterii de aur și cum pot fi ele purtate, în funcție de ținuta aleasă:

  1. Lanțurile din aur

Indiferent de culoarea aurului, lanțurile subțiri cu un pandantiv subtil pot fi achiziționate în dimensiuni diferite. Poți combina câteva astfel de lanțuri la orice model de maieu, indiferent dacă este unul din satin, într-o ținută office, sau unul lejer din bumbac. Aceste lanțuri pot deveni punctul central al oricărui outfit. Pentru un rezultat wow, este important ca acestea să aibă lungimi diferite, pentru a coborî în cascadă spre decolteu.

  1. Inelele din aur

Dacă alegi să porți inele de aur cu pietre, asigură-te că acestea păstrează aceeași paletă cromatică, pentru ca imaginea de ansamblu să fie una compactă. Inelele din aur de mici dimensiuni, fără pietre sau cu maxim o piatră, pot fi purtate în număr mare, deoarece nu îți vor încărca ținuta, ci o vor completa armonios. În ultimii ani au apărut tot mai multe modele de inele ce se poartă pe prima parte a degetului, acestea punând în valoare degetele lungi și fine.

  1. Cerceii din aur

Modelele de cercei din aur sunt atât de variate, încât este imposibil să nu găsești câteva perechi de care să te îndrăgostești. Cel mai des sunt folosite modelele mici, cu șurub, potrivite oricărei ținute, indiferent dacă au sau nu pietre.

Cerceii lungi de aur vor completa perfect o ținută elegantă de seară. De obicei, acest model este simplu, fără pietre, devenind un accesoriu statement prin simpla sa prezență.

Indiferent de stilul nostru vestimentar, bijuteriile ne completează ținuta și, nu de puține ori, ne scot din anonimat. De obicei, acestea reflectă personalitatea noastră și, din acest motiv, bijuteriile sunt unele dintre cele mai iubite cadouri.

Sursa foto: Shutterstock 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top