Diverse

Piscina gradina –  sursa de racorire la tine acasa

Vara, cand temperaturile sunt de cuptor, oamenii simt nevoia sa se racoreasca. Baia devine neincapatoare, iar cada prea mica pentru nevoia de racoare dupa o zi de munca intr-un birou fara aer conditionat si dupa o calatorie in mijloace de transport in comun care se incing.

Piscina din oras este de evitat in aceste momente in care amenintarile pandemiei nu au disparut complet.

Astfel, o piscina gradina face minuni si ofera celor care o cumpara urmatoarele avantaje:

– se racoresc si petrec clipe minunate impreuna. Parintii stau la un loc cu copiii lor, inoata, isi povestesc, se stropesc sau pot asculta muzica in timp ce se racoresc.

– sunt siguri ca apa in care inoata este perfect curata, piscina bine intretinuta si nu se vor alege cu eruptii pe piele sau cu diferite boli.

– preturile la piscine gonflabile nu sunt mari si cu o investitie minima se asigura o sanatate de fier.

Inotul este un sport complex care antreneaza mainile, picioarele si spatele. De exemplu, piscina gonflabila Bestway, 244 x 66 cm, 2300 litri, PVC se vinde impreuna cu un  kit de reparatie si costa pana in 150 de lei, asigurand un spatiu suficient pentru doua-trei persoane. In acest caz parintii pot sta in apa langa copiii lor si se pot bucura de racoare.

Prezenta unei piscine in gradina inseamna mai putin timp in fata ecranelor si mai multa miscare. Inaltimea unei piscine este sigura, prin urmare nu exista niciun pericol pentru copii, chiar daca e binevenita intodeauna supravegherea lor.

Totodata, daca alegi dintre piscine cu cadru metalic, beneficiezi de o piscina mai mare si mai solida. Indiferent ce model alegi, piscina de gradina este la fel de utila cum este mobilierul de gradina. Impreuna, aceste obiecte pot transforma gradina de acasa intr-o zona de agrement dorita de toti ai casei, dar si de prieteni dragi.

Magazinul online Godplay.ro pune la dispozitia celor interesati atat mobilier confortabil, rezistent si elegant, cat si piscine si accesoriile necesare pentru intretinerea lor. Cu un singur click sau telefon, statiunea de la mare se muta in curtea casei tale, ca tu sa poti sa profiti de ultimele zile calduroase si sa fii pregatit pentru vara viitoare.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top