rent a car iasi iasi
Diverse

Plante cu proprietati miraculoase asupra sanatatii

In zilele noastre, alimentatia si stilul de viata agitat nu sunt printre cele mai sanatoase lucruri. Din pacate, poluarea de orice natura si-a pus amprenta asupra stilului de viata, iar multi dintre noi simtim asta: suntem mai obositi, chiar daca dormim 6-7 ore pe noapte, ne stresam din orice lucru marunt, care ne perturba linistea sau ne lovim de episoade de insomnii.

Atunci cand simtim ca suntem depasiti de situatie, incercam sa apelam la trucuri naturale. Ce inseamna trucuri naturale? In primul rand, putem sa ne schimbam alimentatia. Putem incerca sa consumam mai multe fructe si legume si sa facem mai mult sport. Asta este prima si cea mai la indemana optiune pentru oricine.

In categoria alimentatie, sunt doua plante care au proprietati miraculoase asupra sanatatii si care merita incluse in alimentatia noastra:

  • Rhodiola rosea – este cunoscuta la noi in tara drept ruja, radacina arctica sau radacina de aur. Este o plantă medicinala straveche, folosita in general pentru tratarea stresului si a oboselii cronice. Aceasta are numeroase beneficii uimitoare pentru sanatate. De asemenea, are proprietati energizante si imbunatateste memoria.
  • Chlorella – este o alga si este considerata o planta-minune sau un superaliment, datorita numeroaselor beneficii pentru sanatate. Chlorella este in prezent pe lista tuturor celor care vor sa aiba un stil de viata sanatos. Se gaseste sub forma de capsule sau de pudra in toate magazinele de tip Plafar.

Din cauza faptului ca majoritatea dintr noi nu avem o alimentatie corecta, variata cea mai usoara este sa ii asiguram organismului toti micronutrientii de care acesta are nevoieprin astfel se suplimente din plante.

De asemenea, avem parte si de perioade in care avem nevoie de un suport nutritional mai puternic. In aceasta categorie intra: copiii mici, femeile gravide, persoanele care fac sport de performanta, cele cu un sistem imunitar slab, persoanele bolnave sau persoanele in varsta.

Din moment ce aceste solutii ne sunt atat de la indemana, parerea mea este ca ar fi si pacat sa nu profitam din plin de proprietatile binefacatoare ale acestor doua plante.

Mai multe informatii, despre aceste plante cu proprietati miraculoase, puteti gasi si pe Poise.ro!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top