Blog

Pontul Anului: Laptopuri Performante și Ieftine

În acest ghid, vei găsi tot ce trebuie să știi înainte de a cumpăra un laptop recondiționat online, inclusiv cele mai bune locuri unde le poți găsi și costurile unui astfel de produs. Dacă îți dorești un laptop nou și ai un buget restrâns sau dacă doar dorești să maximizezi performanța laptopului cu suma pe care o ai, îți recomandăm să consulți ofertele laptopurilor recondiționate.

Produsele recondiționate certificate sunt atractive, în general, deoarece sugerează că poți obține același produs cu mai puțini bani. Dacă merită să cumperi sau nu un laptop recondiționat, depinde de mai mulți factori.

Prețul laptopului recondiționat

Dacă laptopul recondiționat  în cauză nu are o reducere semnificativă față de noul model al laptopului, atunci nu merită. Cu toate acestea, dacă modelul recondiționat vine cu o reducere semnificativă, atunci ar putea merita. Celălalt lucru de luat în considerare este că, deși un laptop recondiționat poate părea a fi o afacere bună, deoarece vine la un cost semnificativ mai mic decât laptopul nou-nouț, este posibil să nu fie o afacere bună în comparație cu opțiunile concurente.

Multe dintre laptopurile recondiționate de pe diferite platforme vin la prețuri mai mici decât noua versiune, dar încă nu sunt o afacere bună, deoarece un brand concurent ar putea avea un laptop care are specificații și caracteristici similare sau mai bune și vine la același cost. În concluzie, doar pentru că un laptop recondiționat vine cu o scădere mare a prețului nu înseamnă că este o afacere bună. Trebuie să luați în considerare piața în ansamblu și să comparați prețul și hardware-ul laptopului recondiționat cu opțiunile concurente.

Cine vinde laptopul recondiționat?

Dacă ați găsit o „afacere” pe un laptop recondiționat pe un site fantomă probabil că veți dori să îl evitați. Un laptop recondiționat certificat înseamnă că un profesionist a readus laptopul într-o stare nouă. Și, majoritatea laptopurilor recondiționate certificate ar trebui să vină cu un fel de garanție. Dar, dacă vă cumpărați laptopul dintr-o sursă necunoscută, cine va spune că A) laptopul este de fapt certificat reîmprospătat și, B) își vor onora garanția?

Cu toate acestea, dacă laptopul recondiționat este de la un comerciant cu renume în această piață cum este Server-Config.ro, atunci știți ca beneficiați de cel mai bun pret pentru un laptop refurbished dar și de o garanție reală. Nu numai că laptopurile recondiționate de pe aceste site vin cu garanții, dar ele au, de asemenea, o politică de returnare de 30 de zile foarte îngăduitoare.

De unde poți cumpăra aceste laptopuri și care sunt costurile?

Așa cum am discutat și mai sus, cel mai important este să cumpărăm din surse sigure și care să ofere garanție. În România poți cumpăra aceste laptopuri de la Server Config. Prețurile încep de la aproximativ 2.000 de lei pentru produsele cu configurații precum intel i5, 256 sau 512 GB SSD, 8GB RAM și garanție de 2 ani (cu posibilitate de extindere până la 5 ani).

server-config-laptopuri-accesibile

Acestea pot ajunge la peste 10.000 de lei pentru soluțiile profesionale de top  cu procesoare de top i7, i9 sau Intel Xeon, 1 / 2 TB SSD, 32 sau 64 GB RAM si plăci dedicate profesionale.

server-config-laptopuri-performante

Intră pe Server-Config.ro și descoperă sute de modele de laptopuri, dar și workstationuri, servere și alte echipamente IT&C pentru afacerea ta sau uz personal.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top