Diverse

Posturi disponibile în oras, la umbra si racoare

 

 

Pretutindeni se vad oameni muncind, oameni in slujba altor oameni pentru castigarea onesta a painii cotidiene.  Chiar si in parc, personalul de la intretinere mentine curatenia de pe alei si spatii verzi, spala bancile si aduna hartiile aruncate in lac de cei certati cu educatia.

Toti acesti oameni care se vad se pot plange de multe aspecte legate de activitatea lor, dar sunt multumiti ca au un post si dupa terminarea programului isi pot cumpara mancare si se odihnesc acasa langa cei dragi.

Vanzatoarea care sta in chioscul metalic si ii serveste pe cei care au nevoie cu apa plata de la frigider, cu tigari, servetele umede sau uscate, vara se coace, in timp ce iarna moare de frig. Peretii reci din tabla anuleaza puterea mica a resoului plasat strategic langa picioare. De fapt, nu se stia daca va mai fi un resou, după cum nu se stie daca vara, in birouri vor mai fi aparate de aer conditionat care sa mai racoreasca spatiul incins. Exista insa si oameni care lucreaza in soare si li se da o sticla de apa sau de lapte prin care sa se compenseze expunerea la caldura si la radiatii.

In timp ce unii isi sacrifica sanatatea in numele salariului lunar, altii lucreaza la racoare si umbra, avand la dispozitie conditii de lux.

Cand este prezentat un asemenea post, persoanele care doresc sa se angajeze se tem de conditiile drastice: experienta, abilitati de comunicare, regim de lucru titanic, performante profesionale deosebite.

Un loc de munca intr-un mediu placut si confortabil li se ofera celor care dau atenție anuntului: angajari videochat Bucuresti si care se programeaza la interviu.

Tinerii care isi doresc un loc de munca bun privesc in jurul lor cu invidie pe cei care desfasoara o ocupatie in timpul unui salariu lunar, fiindca ei nu isi gasesc inca locul. Sigur ca adevarul despre un loc de munca se afla in momentul in care persoana respectiva il ocupa.

Multi doresc sa se faca actori sau cantareti, fiind fascinati de miracolul scenei.

Se crede insa in mod eronat ca omul- spectacol are lumea la picioare, fiindca el este cel care presteaza, face multimii pe plac pentru a-si castiga existenta.

Fiind mult mai sus amplasata, scena este un loc expus tuturor privirilor critice, iar cel care se afla acolo trebuie sa arate perfect si sa nu comita nicio greseala.

Cel care zambeste larg pe scena poate este chinuit de dureri sufletesti cumplite. El canta ca multimea sa danseze, dar sufletul ii plange in hohote.

Cand cineva isi doreste un post nu trebuie sub nicio forma sa aiba idei preconcepute si se impune sa se informeze inainte de a candida pentru el.

O slujba buna este aceea care permite dezvoltarea personala, nu consuma intreaga energie a celui care lucreaza, nu il epuizeaza, ci acesta poate sa desfasoare si alte activitati utile după program.

Isi termina tura? La volanul masinii sale merge la facultate, unde se pregateste sa devina avocat, dentist sau actor. De unde bani de masina? Sunt angajatori care ofera asemenea premii celor mai merituosi salariati sau ii ajuta sa le ia in leasing avantajos.

De la serviciu, la cursuri de formare sau la facultate se pot duce cei care aleg locul de munca ideal, fiindca trebuie si o anumita tinuta ca persoana in cauza sa fie in centrul atentiei in amfiteatru.

Sunt insa si persoane care intra pe poarta firmei sau a intreprinderii la ora 7 si pleaca acasa la ora 20. Un program de munca zi-lumina nu ii face mai bogati decat altii care isi pot alege turele de lucru, au un salariu de 10 000 de dolari pe luna si primesc fel si fel de bonificatii si premii.

In orice caz, nu se poate sta fara serviciu, fiindca anii trec repede si amurgul vietii vine. Omul trebuie sa stranga din tinerete: vechime, bani si tot ceea ce ii este necesar pentru perioada delicata a vietii, cand puterile scad, sanatatea nu mai este la fel ca la 20-30  de ani.

Viata omului este ca o zi. Nici nu realizeaza cand se face seara, fiindca timpul trece. Prinsi in rutina zilnica, oamenii se trezesc deodata in iarna vietii.

Pentru cei care cauta atent informatiile, posturi bune disponibile sunt, dar ele se ocupa repede datorita oportunitatilor.

O slujba buna permite:

-dezvoltarea personala a celor tineri care nu se multumesc cu putin;

-cumpararea unui apartament intr-o zona rezidentiala si mobilarea acestuia cu piese de calitate premium;

-cumpararea unei masini foarte bune;

-haine elegante, bijuterii, parfumuri scumpe, accesul la acea lume de lux dorita de toti;

-excursii in strainatate, cu cazare la hoteluri de 7 stele. Una este sa mearga cineva la mare, avand cortul in portbagajul masinii si alta sa primeasca de la receptie cheile unui apartament de lux, cu jacuzzi si cu vedere la plaja;

-accesul la operatii estetice, daca ele reprezinta visul suprem si la produsele cosmetice de lux.

Lista poate continua, dar ideea este ca experimenteaza multa fericire cel care nu are bugetul limitat de sarbatori, cand doreste sa ii surprinda pe cei dragi.

Sunt posturi care permit salariatului sa nu mearga la cumparaturi cu frica in san ca nu va avea cu ce achita produsele din cos sau ca trebuie sa taie de pe lista multe. Acele placeri nevinovate neindeplinite lasa un gust amar. O sticluta cu oja de o anumita culoare, un pahar plin cu mure sau cu coacaze rosii, un flacon de parfum fin si un sapun natural de lavanda sau de ciocolata sunt rasfaturi ale vietii pe care cei care muncesc le merita din plin.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top