Evenimente

Fashion: Catalin Botezatu @ Iulius Mall, 1 martie

catalin-botezatuPrezentare de modă semnată Cătălin Botezatu, cel mai lung şnur de mărţişor cu Răzvan şi Dani, simboluri ale primăverii într-un târg handmade – toate acestea se numără printre evenimentele pregătite de IULIUS MALL, la început de Martie.
Pe 1 martie, simpaticii matinali Răzvan şi Dani îi invită pe ieşeni la IULIUS MALL să formeze împreună cel mai mare şnur de Mărţişor. Marţi, de la ora 15.00, vedetele Antenei 1 se vor afla în IULIUS MALL, de unde vor transmite în direct toate momentele ineditului eveniment şi vor da startul unei „primăveri la maXim”. Fiecare participant va primi un tricou alb sau roşu şi va intra în competiţia pentru cele 5 televizoare LCD full HD puse la bătaie de organizator.

Pe 3 martie, IULIUS MALL continuă seria evenimentelor de Mărţişor cu un show dedicat mai ales doamnelor şi domnişoarelor: o prezentare de modă plină de vitalitate semnată Cătălin Botezatu. De la ora 19.00, podiumul de la Tower Cafe, etajul 1, se va transforma într-un veritabil ring de luptă, pe care binecunoscutul designer îşi va prezenta cea mai nouă colecţie de lenjerie intimă pentru bărbaţi, denumită „BOXING”. Cătălin Botezatu va impresiona şi de această dată prin creativitate şi va pune în scenă un show după un concept în premieră, cu o coregrafie care aminteşte de meciurile de box. Modelele vor defila, asemeni pugiliştilor, în lenjerie intimă, şorturi, pantaloni de trening – piese vestimentare care vor fi accesorizate cu halate de satin, mănuşi şi căşti de protecţie specifice acestui sport. Movul, albul şi roşul domină colecţia „BOXING”. Şi magazinele din IULIUS MALL îşi vor etala noile colecţii de primăvară în cadrul serii dedicate modei de pe 3 martie.

catalin-botezatu

Pentru că se apropie ziua tuturor femeilor, IULIUS MALL va face nespus de fericită o clientă care îl apreciază pe şarmantul Cătălin Botezatu. Pe 3 martie, vestitul designer va lua cina cu norocoasa câştigătoare a unui concurs demarat pe contul Facebook IULIUS MALL IAŞI. Astfel, în perioada 25 februarie – 2 martie, admiratoarele lui Cătălin Botezatu pot încărca o fotografie pe pagina de socializare a mall-ului, câştigătoarea fiind desemnată în funcţie de numărul de voturi primite de la prieteni şi nu numai.
Persoanele aflate în căutarea unor mărţişoare unicate sunt invitate la IULIUS MALL, în perioada 26 februarie – 1 martie, la Târgul „Cântec de Soare”. Expoziţia cu vânzare, situată la parterul mall-ului, reuneşte 18 tineri artizani care au creat manual simboluri aparte ale primăverii, ca alternative la mărţişoarele clasice. Mici obiecte decorative, bijuterii şi mărţişoare din ceramică, lemn, sticlă, pâslă, textile, mărgele, răşini sintetice şi piele, pe toate le găsiţi la IULIUS MALL, în acest sfârşit de săptămână, la preţuri cuprinse între 4 şi 40 lei.

[fblikebutton]
concurs-facebook-catalin-botezatu

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Animal

    March 2, 2011 at 7:12 pm

    Sta la HOTEL CIRIC !!! ADMIRATOARELOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top