Evenimente

Primul val de artiști la Electric Castle 2024! Vin Massive Attack, BMTH și Queens of The Stone Age

Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age sunt primele trupe confirmate la Electric Castle 2024. Anul viitor, și Chase & Status vor concerta la festivalul din Bonțida, live!

Organizatorii Electric Castle au anunțat primul val de artiști care vor veni la ediția din 2024 a festivalului de la Bonțida! Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age sunt primele nume mari care au fost confirmate pentru ediția cu numărul 10.

De asemenea, în format live, și trupa Chase & Status va fi prezentă pe scena festivalului Electric Castle.

„Avem headliners pentru EC 2024 Massive Attack, Queens of The Stone Age, așteptăm să ne închinăm în fața scenei acolo, în fața legendei Josh Homme, apoi Bring Me The Horizon a treia oară la festival, dar țin să vă spun că niciodată nu este suficient BMTH în EC și Chase and Status într-o formulă live, ceea ce este ieșit din comun pentru el. Cam o dată la 5-6 ani iese cu formula asta. Pentru iubitorii de drum and bass este de pus în calendar, cu pix roșu! Bineînțeles, sunt mulți, mulți alți artiști. Avem câteva zeci de artiști”, a spus Renate Roca-Rozenberg, PR Electric Castle, la emisiunea Morning Glory miercuri dimineață.

Anunțul a fost făcut printr-un videoclip și pe pagina de Facebook a Electric Castle, unde au fost date mai multe nume din line-up:

Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 17 – 21 iulie 2024, pe domeniul Banffy din Bonțida.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top