Stiri

Probleme pentru utilizatorii Orange România: mulţi clienţi se plâng că nu pot efectua apeluri, iar conexiunea de date este inactivă

Daca esti pe reteaua Orange este posibil ca acest articol sa fie disponibil un pic mai greu pentru tine. Dar daca esti pe alta retea de telefonie mobila atunci cred ca vei putea sa citesti aceste randuri.

Huawei P30 si P30 Pro pot fi comandate chiar acum de la Orange

Reţeaua de telefonie mobilă a Orange România întâmpină probleme, miercuri după-amiază. Clienţii nu pot efectua şi primi apeluri în reţea şi nici trimite SMS-uri. Pe pagina oficială de Facebook, operatorul mobil a explicat cauza problemelor pe care clienţii reţelei le întâmpină. Nu funcţionează nici reţelele de date şi voce, iar site-ul orange.ro nu poate fi accesat decât cu mari dificultăţi.

Orange lansează în premieră în România tehnologia eSIM

În urma plângerilor primite, Orange a postat pe pagina de Facebook o reacţie în care a explicat că problemele au fost cauzate de fibra optică tăiată în mai multe zone. “Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicaţiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi mulţumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi.

Pagina de Facebook Orange a fost asaltată de mesaje de la clienţii afectaţi:

ING anunta Apple Pay in Romania

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top