Diverse

Produse birotica de calitate premium disponibile online

Produsele de birotica sunt necesare atat cand se lucreaza la biroul unei firme, dar si celor care lucreaza de acasa, profesorilor, elevilor, studentilor, notarilor, contabililor, celor care lucreaza in it si avocatilor. Lista poate fi mult mai lunga cuprinzand toate categoriile sociale care trebuie sa noteze anumite informatii, sa printeze documente si sa le indosarieze.

Aprovizionarea ideala cu astfel de produse este cea online, pe care o faci de la birou sau de acasa, fara sa consumi timp.

Magazinul https://www.ishopz.ro/birotica are in stoc toate produsele necesare in acest domeniu de activitate umana. Marfa este de cea mai buna calitate si la preturi oneste, in plus este livrata in cantitatile dorite la adresa mentionata de client, la plasarea comenzii.

In absenta comertului online, de cateva ori pe luna ar trebui ca o persoana sa se deplaseze la magazinele din oras si sa compare preturile, apoi sa incarce masina si sa le aduca la sediul firmei sau la domiciliu marfa. Mi s-a intamplat de multa ori ca la papetariile din oras sa nu gasesc toate produsele de care aveam nevoie si sa pierd enorm de mult timp sau sa fie nevoie de zile, pana la aducerea acestora in unitatea respectiva, sa le pot cumpara.

In prezent, persoanele care au nevoie de produse de birotica sa aceeseze site-ul oficial al Ishop.ro si sa aleaga:

  1. agende. Nu se poate ca un salariat, in orice domeniu ar lucra, sa nu aiba o agenda buna si suficient de mare, in care sa isi noteze datele sedintelor de lucru, sarcinile pe care le are de rezolvat, datele de contact ale clientilor sau colaboratorilor. O agenda mare, cu filele bine lipite sau cusute este necesara si oamenilor obisnuiti care si ei la randul lor noteaza numere de telefon, adrese, date de nastere ale celor dragi, evenimente, numele si adresele hotelurilor la care isi fac rezervare pentru concedii. O agenda buna este cea care este realizata din hartie de calitate, ofera spatiu generos de notare si din care informatia nu se pierde.

In prezent, in magazinul prezentat de mine exista 30 de modele de agende de diferite dimensiuni, culori si preturi. Cel mai ieftin model costa 9,69 lei, iar cel mai scump 33,90 de lei.

O agenda buna reprezinta cadoul ideal de Craciun, fiindca anul nou bate la usa si omul este bine sa aiba o agenda noua, chiar daca mai are loc de notat informatii in cea de anul trecut.

Modelul meu preferat este AGENDA A5 DATATA 352 FILE PREMIUM DE LUXE VIENNA. Ce este interesant la aceste agende il reprezinta faptul ca unele au file albe, altele file gri, verzi, rosii sau albastre.

2.agrafe birou. Cei care lucreaza cu documentele stiu cat de utile sunt aceste produse, iar cele din acest magazin sunt robuste, nu se rup si nu se indoaie in timpul utilizarii. Clientii isi pot comanda atat agrave metalice pentru prinderea documentelor, cat si pentru capsator.

  1. articole tehnica de calcul. Computerele si calculatoarele sunt adevarate rezervoare de microbi, daca nu sunt curatate la timp cu produse de calitate premium. In acest magazin se gasesc servetele umede de curatare a ecranului si spray pentru curatare tehnica de calcul.
  2. ascutitoare foarte bune, prevazute cu containere de depozitare a resturilor lemnoase ale creionului. In prezent, in magazin sunt trei modele de ascutitori de diverse culori, unele simple, altele duble, preturile acestora fiind cuprinse intre 3,15 lei si 7,81 lei.
  3. banda corectoare si bibliorafturi. Daca primul produs permite retusarea unor documente, de obicei personale, fiindca nu se admite ca actele sa prezinte modificari, bibliorafturile contribuie la ordonarea tuturor documentelor pe categorii si la arhivarea lor. In magazin, culorile diferite ale acestor produse ajuta la identificarea exacta a locului in care sunt depozitate documente dintr-o anumita categorie. De altfel, ele sunt prevazute si cu spatii speciale in care bibliorafturile pot fi etichetate. In acest moment clientii au la dispozitie 64 de modele de bibliorafturi dispuse pe cele trei pagini ale catalogului virtual, unele in culori sobre, cum am fi negru, gri sau bleumarin, altele in culorii vii, care atrag atentia ca: rosu, galben, portocaliu, verde si mov.
  4. bloc notite adezive. Uneori insemnarile nu ajung sa fie trecute in agende, fiindca uitam de ele, de aceea trebuie sa le punem la vedere.

Exista bloc notite adeziv de o singura culoare, dar si mix sau neon care permite selectarea culorii in functie de prioritatea/importanta insemnarii respective.

  1. caiete si registre de calitate pentru intrari-iesiri documente, evidenta marfurilor din depozite sau magazine, procese-verbale, monitorizarea inspectiilor scolare sau a unor controale tematice.

Exista 8 modele de registre, unele fiind de tip repertoar ca persoanele care lucreaza cu ele sa poata gasi foarte repede informatia de care au nevoie in acestea.

Registrele de 100 de file costa 10,95 de lei, iar cele de 200 de file incepand de la 19, 35 de lei, pana la 22,59 de lei.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top