Stiri

Produse columbofile disponibile în mediul online – iată de ce porumbeii au neapărată nevoie de ele

Radu Duo, cu magazinul online oficial produsecolumbofile.ro, oferă de foarte mulți ani prin intermediul online-ului produse columbofile înalt calitative. Vorbim de un magazin în care publicul interesat găsește diversitate, prețuri în raport optim cu tot ce ține de calitate, dar și consultanță de top.

Produsele columbofile sunt ca aerul pentru porumbei, mai ales în primele luni de viață și atunci când vorbim de perioadele predispuse la apariția bolilor. Precum oamenii și porumbeii au nevoie de tratamente exacte pentru a se menține în formă, pentru a fi mereu energici, în special dacă ne referim la porumbeii voiajori.

Produsele columbofile de la Radu Duo ajută la întreținerea penajului

Categoria de produse columbofile de la Radu Duo le cuprinde și pe cele ce au în componență substanțe cu rol în îngrijirea penajului. În ceea ce privește porumbeii, sunt cunoscute peste 28 de culori, iar cele de la nivelul gâtului sunt lucioase, câteodată reflectând toate culorile curcubeului.

Penajul masculilor în zona gâtului este cu mult mai lucios decât cel al femelelor. Totodată, pentru că porumbeii au diferite tipuri de pene, fiecare tip are nevoie de anumite minerale și vitamine pentru a se menține sănătos. Penele filoplume, cele asemănătoare cu firele de păr, au și funcții senzoriale printre care se numără și detectarea schimbărilor de presiune atmosferică, deci îndeplinesc un rol extrem de important, așa că au nevoie de o întreținere pe măsură.

Perioada de reproducere slăbește de cele mai multe ori corpul porumbeilor

Este de apreciat felul în care porumbeii își petrec viața. Masculii clocesc ouăle împreună cu femelele, pe rând. De asemenea, împreună cresc puii. Porumbeii nu au o perioadă anume de reproducere – aceasta se petrece în medie de 4 – 5 ori pe an, fiind vorba deci de 4 – 5 rânduri de pui pe an.

Produsele columbofile regăsite pe site-ul produsecolumbofile.ro sunt destinate folosirii și în perioada de reproducere. Unele dintre aceste produse chiar doar în acest sens este recomandat să fie folosite. Pentru că sunt suprasolicitați pe toată perioada de reproducere, porumbeii pierd adeseori o cantitate însemnată de vitamine și minerale din corp. De aceea este bine ca îngrijitorii, columbofilii să le ofere doză optimă de vitalitate în această perioadă.

Găsesc în cadrul magazinului oficial produsecolumbofile.ro toate cele necesare. Vorbim de produse de la mari producători pe această linie de profil, producători de top ce pun calitatea pe primul loc. Toate detaliile cu privire la aceste aspecte sunt disponibile direct în magazinul online.

După cum s-a enunțat și la început, există perioade ale anului în care porumbeii sunt mai predispuși la a se îmbolnăvi. De aceea este bine ca vaccinurile preventive să nu fie neglijate. În plus, igiena cuștilor joacă un rol extrem de important în acest context. O igienă precară înseamnă din start risc mai mare de îmbolnăvire.

Pe produsecolumbofile.ro există și o categorie extinsă de accesorii columbofile. Aici regăsesc cei interesați adăpători de diferite debite, inele colorate, hrănitoare de mărimi diverse, cuibare din plastic, odihinitoare, accesorii pentru curățarea boxelor și nu doar atât.

Pentru mai multe detalii, pentru a intra în contact cu toate produsele disponibile, potențialii clienți sunt invitați să acceseze produsecolumbofile.ro.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top