Diverse

Produsele de hartie sunt utile in protectia de zi cu zi 

Hartia este mai importanta decat crezi. Si aici nu trebuie sa ne gandim doar la hartia folosita pentru a scrie sau a tipari ceva. Hartia poate fi un puternic “instrument” de protectie. Exista hartie folosita in activitatile noastre zilnice in bucatarie, in baie si in locatii precum saloanele de coafor sau in institutii medicale. Astfel ca folosirea prosoapelor de hartie, precum cele din categoria consumabile hartie, disponibile la magazinul online sanito.ro, reprezinta o modalitate eficienta de a ne proteja de virusuri si bacterii ce ne pot pune sanatatea in pericol, mai ales in contextul actualei pandemii. Eficienta in indepartarea bacteriilor de pe maini este dovedita de cercetatori, pentru ca, se stie, ca dupa spalarea mainilor, o mica cantitate mai ramane pe spatiile umede. Stergerea mainilor cu prosoape din hartie este eficienta si reduce microbii si alte amenintari, inclusiv raspandirea noului coronavirus. S-au facut numeroase studii prin care s-a monitorizat modul in care functioneaza uscarea mainilor cu produse hartie de unica folosita, si uscarea cu un uscator cu aer cald. Desi ambele metode s-au dovedit a fi eficiente pentru ca majoritatea bacteriilor nu au rezistat pe suprafata mainilor, totusi, folosirea prosoapelor de hartie a fost mai eficienta. Uscatoarele au raspandit, de fapt, bacteriile in aer, lucru ce nu s-a intamplat prin utilizarea prosopului de hartie. In plus, prosopul de hartie a distrus orice urma de agent daunator.

Prosoapele de la sanito.ro sunt, astfel, cele mai eficiente pentru a usca mainile dupa spalare, reducand riscul de contaminare si raspandire a bacteriilor. Conditia este ca aceste prosoape sa fie de cea mai buna calitate si de aceea am amintit de produsele de la sanito.ro. Acest magazin comercializeaza inclusiv role medicale si chiar prosoape coafor. Calitatea acestora este foarte buna, fiind produse de cele mai mari branduri cunoscute la nivel mondial. Unul din aceste brand-uri este Tork.

Hartia Heavy Duty este un produs Tork. Aceasta este absorbanta, groasa si foarte rezistenta. De asemenea, este ideala pentru a fi folosita in hale industriale sau service-uri auto datorita rezistentei crescute la ulei sau solventi. Dimensiunile rolelor sunt mari, unele avand chiar si 510 metri. Asa ca, sunt indicate pentru locurile in care exista un trafic intens, cum ar fi toaletele publice din institutii, spitale sau mall-uri. Hartia pentru sters mainile si suprafetele trebuie insa sa aiba ajutor pentru a fi eficienta. Asa ca trebuie si este necesar sa folosim sapunul, apa si alte tipuri de agenti de curatare. La sanito.ro sunt disponibile toate aceste produse. Vei avea posibilitatea de a cumparea sapunuri si dezinfectanti de maini de la Tork, si alte branduri precum Aqa Choice, Ecolab sau Konga. La sanito.ro este disponibil sapunul de calitate, cremos si testat dermatologic. Multe dintre sapunuri au o formula concentrata, nefiind nevoie sa se foloseasca cantitati mari pentru spalare.

Hartia este cel mai bun mod de a ne feri de bacterii si virusuri. Apa, sapunul si un prosop de hartie ne pot ajuta sa tinem virusurile si bacteriile la distanta. Este atat de simplu!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top