Diverse

Alege cu grija ce cumperi pentru casa!

Magazinul Cleane.ro, este exemplul perfect de furnizor de consumabile pentru curatenie printre care se numara si o gama de aspiratoare profesionale de la producatori de top.

In ziua de astazi, chiar nu poti sa deschizi un restaurant fara sa le oferi clientilor conditiile necesare de igiena. In aproape orice local vom gasi dispensere speciale, sapun lichid, produse tork de unica folosinta si personal care sa se ocupe de curatenie zilnic. Cleane.ro nu ofera doar preturi avantajoase, dar si produse pe masura care pot sa curete si cele mai incapatanate pete. Avand o gama de detergenti de top de la Tork, magazinul poate sa ofere, de la sapun lichid sau crema, dezinfectant de maini, la detergent rufe, detergent podea accesorii de curatat si prosoape pliate.

Spre deosebire de procesul indelungat amintit in randurile anterioare, curatenia de zi cu zi se raporteaza la stergerea suprafetelor de lucru, la reimprospatarea ambientului prin spalarea pardoselii si a chiuvetelor, precum si la igienizarea spatiului pentru ziua urmatoare de munca. Efectuata la sfarsitul zilei, aceasta se va dovedi o sarcina mult mai putin dificila decat curatenia generala, tinandu-se totusi cont ca dezinfectia este esentiala, si nu doar stergerea fugitiva a reziduurilor si a depunerilor de grasime, praf, etc. In timpul curateniei, toate preparatele care s-au pastrat de-a lungul zilei trebuie sa fie asezate intr-o zona speciala, ferita de continutul toxic al solutiilor de curatare.

Omul modern s-a obisnuit sa aiba mancarea preferata livrata la birou sau acasa. In cazul in care oferi astfel de servicii, stii cat important este ambalajul.

Fripturile si salatele gustoase au nevoie de caserole de unica folosinta calitative pentru a fi savurate in liniste. Caserolele care prezinta un capac atasat sunt foarte practice, deoarece sunt facil de manevrat si se inchid etans.

Pe langa boluri, tavite si tacamuri, achizitioneaza si pahare bicolore pentru cafea. Rezista la temperaturi foarte ridicate si le arata clientilor tai ca acorzi atentie si celui mai mic detaliu.

De asemenea, cutiile de depozitare, necesare pentru a pastra ordinea in dulapuri, debara sau in camara, le poti vopsi in culori vesele si se pot transforma in ascunzatoarea perfecta pentru obiectele de papetarie utilizate de copilul tau. Este de neconceput o lumea fara derivate din hartie si plastic.

Cleane.ro este furnizorul cu peste 14 ani de experienta in domeniu, care poate sa ofere companiilor, restaurantelor, institutiilor publice, dar si persoanelor casnice, produse pentru curatenie si degresare de la o firma de renume. Este important sa alegi un brand care sa te reprezinte pentru a beneficia de cele mai bune avantaje in ceea ce priveste raportul calitate – pret al produselor. Tork este cu siguranta unul dintre cele mai renumite brand-uri de produse de igiena.

De la prosoape de hartie pentru toaletele spitalelor pana la dispensere tork pentru restaurante, Tork ofera utilizatorului o experienta placuta si confortabila cumparatorului. Toti cei care au cumparat produse de la aceasta marca nu au sesizat niciodata plangeri impotriva calitatii pe care o ofera. Tork este brand-ul pe care sa il poti folosi zilnic de la detergenti la prosoape de hartie.

 

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top