Stiri

Profi Optic – Cabinet de Optica Medicala

Misiunea noastră este să îți oferim o vedere clară oriunde privești, ochi relaxați și siguranța că sunt protejați, totul completat de un aspect impecabil.

Ochelarii, sunt acel lucru necesar care face parte din viața ta.
Atunci când achiziționezi ceva la care nu prea te pricepi vrei să ai în fața ta un profesionist care să te ajute să iei decizia corectă.

Alegerea ochelarilor necesită prezența unor persoane competente și responsabile pentru a te consilia.
Cei 15 ani de muncă depusă cu pasiune în optica medicală ne fac competenți, responsabili și profesioniști și credem cu convingere că ne vom îndeplini misiunea cu succes.

Știm că suntem cu toții diferiți și de aceea printr-un pachet de servicii împreună cu o selecție riguroasă de produse oferim fiecărei persoane soluții individuale, astfel încât purtarea ochelarilor sa fie confortabilă și plăcută.

Simțul nostru estetic, cunoștințele tehnice precum și capacitatea de a înțelege necesitățile vizuale și de protecție a ochilor în funcție de activitatea ta zilnică îți garantează că apelând la serviciile noastre vei lua cea mai bună decizie pentru sănătatea și siguranța ochilor tăi și că nu arunci banii pe fereastră.

Te poți convinge de toate acestea doar dacă ne vizitezi în locația noastră. Am conceput aici un loc unde să ne urmăm pasiunea și unde ne-am dori ca fiecare client să revină cu plăcere.

Web: https://profiopticiasi.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/profioptic.iasi/
Adresa: Bulevardul Nicolae Iorga, nr.39, bl.H2 parter (vis-a-vis de Gara Internationala Nicolina), Iasi, judetul Iasi;
Contact: 0745.173.616 / 0332.132.336.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top