Diverse

Proiectul Mogosoaia Lilium Residence, o investitie in frumusete si confort

Bucurestiul se extinde prin complexele si cartierele sale imobiliare care se comporta asemenea unor satelite ce se rotesc in jurul asezarii sclipitoare.

Este mult mai avantajos pentru cineva sa locuiasca la 16-18 kilometri de Capitala, in conditii sporite de confort si cu cheltuieli mult mai mici decat sa suporte zgomotele infernale ale orasului la anumite ore si caldura de cuptor a acestuia in zilele caniculare.

In lunile iulie-august, la pranz, Bucurestiul este in flacari, metaforic vorbind. Asfaltul degaja caldura, traficul infernal degaja caldura. Lumea se ascunde prin case, pe la terase, dar tot este nevoita sa treaca prin lumina violenta a soarelui.

Proiectul Mogosoaia Lilium Residence este situat la iesirea din partea de nord a Bucurestiului, dovedindu-se o investitie adevarata in frumusete, racoare si confort. Nici nu poate fi altfel, fiindca cele 34 de vile de inaltime mica sunt plasate strategic in apropierea unor sisteme naturale de racire care sunt foarte eficiente.

In apropierea acestui complex se afla padurea. Pomii au capacitatea de a filtra aerul si de a oferi putina racoare in luna lui cuptor. In plus, oamenii pot iesi din vile si se pot plimba prin padure, incarcandu-se cu energie pozitiva.

Si lacul din vecinatate se dovedeste o comoara, fiindca si el filtreaza si racoreste aerul. Vilele din complexul Lilium Residence au o oaza de racoare langa ele: curtea plina de verdeata si gazonul.

Acest loc reprezinta un refugiu din calea caniculei. Fie ca locatarii se duc in padure, fie pe marginea lacului sau in Parcul Mogosoaia se pot refugia rapid din calea urgiei.

Vilele din acest complex rezidential sunt construite sa ofere si caldura de care are nevoie omului in iernile cumplite. Sunt zile in care gerul intra in oase, oamenii merg aproape plangand prin casa. In acele momente  abia asteapta sa ajunga in casele lor sa nu se transforme in stane de gheata.

Vilele din complexul imobiliar prezentat mai sus au sistem dublu de incalzire, facand fata celor mai scazute temperaturi. Centrala si caloriferele sunt ajutate de catre sistemul de incalzire prin pardoseala extins in intreaga casa.

Daca in centrul Bucurestiului este bataie pe un loc de parcare, cumparatorii acestor vile primesc in acelasi timp cu cheile de la casa si doua locuri de parcare amenajate unde sa isi stie masinile la loc sigur.

Sunt puncte in Bucuresti in care din cauza locurilor de parcare oamenii sunt nevoiti sa le lase pe trotuare sau in locuri nepermise  sau sa ocupe locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilitati.

Aici totul este civilizat, fiecare locatar dispunand de doua locuri de parcare. Chiar daca nu exista doua masini in familie, oaspetele care vine la cineva care locuieste aici, are unde sa isi lase masina in siguranta.

Cine sta la Unirii sau la Universitate, lasa totul vara si se duce in parc sa se racoreasca putin, daca se afla in concediu.

In complexul Lilium, fiecare vila are gradina in fata casei, plus o terasa pe care o poate amenaja cu perdele de racorire, umbrele de soare si vegetatie sa petreaca momente de vis.

Vilele sunt gandite pentru oameni cu venituri medii, nu numai pentru cei foarte bogati. Suma de 220 000 de euro poate fi imprumutata de la o banca  si inapoiata esalonat, locuinta putand fi lasata mostenire urmasilor.

In plus, aceste vile le ofera posesorilor o viata de vis. Linistea domneste atat in zona, cat si in fiecare casa in parte. Grijile ca se strica acoperisul, ca s-ar putea darama vila la cutremur sunt inexistente, fiindca structura de otel este indestructibila, iar acoperisul este garantat 50 de ani.

Cumparatorul se alege cu o vila sigura, cocheta, finisata modern , capabila sa ii furnizeze confortul de care are nevoie.

Dormitorul spatios este dotat cu dressing ca hainele sa nu mai fie puse peste tot si are alaturi o baie, celelalte dormitoare au si ele baie, iar la parter, pe langa living, hol si bucataria spatioasa exista o camera de dimensiuni spatioase pentru depozitarea anumitor lucruri.

Si in pod se pot pastra lucruri la care familia nu doreste sa renunte.

Cand oamenii vor sa iasa din casa la aer sau sa stea la masa la o cafea si sa poata privi peisajul luxuriant din jur, au mai multe solutii. Ei pot iesi pe terasa amenajata corespunzator, pe balcon sau in gradina.

Oamenii care vor sta in acest loc vor fi binecuvantati, de aceea, in prezent, vilele din acest complex comercial se vand foarte bine. La 2-3 zile cineva programeaza o vizita gratuit, apoi sedus de linistea si frumusetea locului rezerva o vila pentru el si familia sa. In ritmul acesta, pana la finalizare, adica pana in septembrie, 2022 toate cele 34 de vile vor fi ocupate.

Cei care stiu de existenta acestei guri de rai, dar ezita, vor regreta amarnic. Trebuie actionat rapid pentru a nu pierde sansa de a cumpara cu acte in regula una dintre aceste vile cochete care parca se invartesc dupa soare. Cu agentul imobiliar se poate vorbi oricand, iar vizita in complex poate fi programata oricand. Exista si cateva vile finalizate in luna mai, prin urmare, potentialii cumparatori pot vedea modul in care sunt compartimentate si finisate la fata locului.

Dezvoltatorul a contruit acest complex din empatie fata de omul modern care isi doreste o casa la nivelul hotelurilor de lux de care se bucura in concedii, dar si linistea pe care o ofera un cartier retras, situat langa padure si lac.

Cu toate acestea, cand il prinde dorul de oras, ia masina si in cateva minute se afla in centrul acestuia.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top