Stiri

Pui de carne si rata pekin – afla de unde-i poti lua

Cei care vor sa isi asigure carne de calitate, stiu prea bine cat este de important sa ai un loc sigur de unde sa achizitionezi pui de carne si rata pekin. Ce inseamna sigur? Sigur vine la pachet cu acei distribuitor de pasari care le-au crescut intr-un mediu propice, asa cum trebuie.

Astfel, printre cei mai achizitionati pui de carne se numara puii de o zi de carne. Acestia nu doar ca sunt foarte usor de crescut, ci au pronuntata gena care le permite sa creasca repede, intr-un timp relativ scurt.

Puii de carne mai sunt, de altfel, cunoscuti si sub numele de pui broiler. Asta inseamna ca acestia sunt crescuti pentru carnea lor, din care este cel mai des sustinuta productia de pulpe de pui, respectiv piept de pui. Tu esti un adept al acestora? Daca te-ai saturat de carnea comercializata din supermarket-uri, atunci ar trebui sa cresti chiar tu pui de carne. Nu este atat de greu, cu atat mai mult cu cat acestia, dupa o perioada foarte scurta, pot fi taiati si consumati.

Usor de crescut, cu mancare la preturi accesibile, puii de carne vor fi mereu o solutie prielnica pentru iubitorii de carne de pasare. Totusi, daca nu iti place carnea de pui, poti opta si pentru alte variante.

Iti poti achizitiona chiar tu rata pekin, pe care sa o hranesti si, dupa ce creste, sa o consumi. Cum iti suna aceasta idee? Mult mai delicioasa decat carnea de pui, carnea de rata este un adevarat festin. Iar un piept de rata sau o pulpa de rata pregatita la cumptor..ei bine, poate da pe spate toti invitatii la cina.

Rata pekin este un soi de rata in totalitate alba. La faza adulta ajunga lejer pana la 3-4 kilograme. Astfel, te poti bucura de carne frageda de fiecare data cand simti nevoie pentru ca vei avea de unde lua. Creste-o si apoi depoziteaza carnea acesteia in congelator. Pastreaz-o bine si alege ca fiecare cina sa fie un adevarat festin, nu doar o simpla masa.

Suna bine, nu-i asa? Daca te incanta ideea, ia aminte la faptul ca Agri Shop vine in intampinarea ta atat cu pui de carne, cat si cu boboci de rata pekin. Pe care i-ai prefera? Unii prefera sa creasca doar pui, pe cand altii sunt adepti doar ai carnii de rata.

Totusi, daca nu te poti decide, ia si pui de carne si rata pekin.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top