concept trei iasi
Fashion

Puloverele – piesele vestimentare elegante de care au nevoie barbatii

pulover

La nivel vestimentar, orice barbat poate gasi plusul de a??condimenta?? necesar pentru a avea parte de succes absolut intr-o perioada de timp scurta atat in afaceri, cat si in randul feminin sau social.

Deseori, domeniul profesional poate propune o exprimare rigida a tinutei vestimentare, iar ori de cate ori exista posibilitatea unei escapade, nu trebuie sa neglijam nici prestanta, dar nici lejeritatea de exprimare.


Puloverul, potrivit pentru ambele contexte

Dupa cum bine stim, in societatea mare, exista anumite lucruri care nu se demodeaza niciodata sau dupa caz nu isi pierd din farmec, chiar daca trec ani de-a randul sau sunt schimbate diferite generatii de oameni.

Este cazul si puloverului, un element de structura vestimentara compus din diferite materiale sintetice, capabil sa aduca plusul de eleganta si rafinament de care un barbat are nevoie in functie de stilul vestimentar avut.

Stilul casual, practicat de milioane de barbati

Nu ar surprinde pe nimeni daca un barbat si-ar alege un pulover pentru a pune accent pe confort corporal sau dupa caz diversitate in exprimare.

In acest caz, un pulover poate fi ancorat cum se cuvine la nivel inferior cu o pereche de pantaloni si jeansi, in timp ce la nivel superior acesta poate fi purtat fie simplu, fie in completarea unei camasi.

Stilul business casual, are grija sa imbine utilitatea profesionala cu exprimarea propriului stil

Deseori, pentru a nu da de banuit, la locul de munca ne ancoram in tinute cat se poate de simpliste pentru a ne duce la bun sfarsit sarcinile atribuite in fisa postului.

Conform ultimelor statistici, s-a putut demonstra ca exista o mare lejeritate de exprimare in randul diferitelor multicorporatii la nivel vestimentar, o conduita aplicata atat de angajatori cat si de anagajati pentru a lucra cat mai relaxat si lipsit de prejudecati.

Care sunt culorile care pot sa ne scoata in evidenta trasaturile corporale?

In acest caz, marea majoritate a designerilor recomanda ca barbatii sa se orienteze spre culori iunii, precum bleumarinul pe diferite nuante sau griul.

Stiai ca in acest caz exista modalitati distincte de exprimare a unui pulover? Fie ca optezi pentru cele cu o proeminenta in forma de a??Va??, fie asupra celor de tip cardigan sau dupa caz cu diferite modele si imprimeuri, ai posibilitatea sa aduci plusul de viziune intr-un mod compact asupra tinutei tale pentru a conduce spre urmatorul nivel.

Alegerea materialului poate fi uneori inselatoare

In acest moment, in componenta de structura a unui pulover se pot regasi materiale precum lana, casmirul sau bumbacul.

Pentru a rezista la spalari repetate, dar si pentru a-si mentine forma, si exprimarea absoluta este recomandat de departe bumbacul, prezent de altfel si in structura hainelor noastre de zi cu zi.

Hainele de pe taram american, calitate garantata

Fara doar si poate te-ai saturat sa vezi toate hainele confectionate pe taram asiatic, a caror calitate este indoielnica, desi pretul este vizibil piperat.

In prezent exista magazine online care propun pulovere Tommy Hilfiger pe diferite marimi, culori, modele, recomandate barbatilor de toate varstele care vor sa dea un plus de exprimare si eleganta statului lor personal.

Reduceri substantiale in aceasta perioada

Poate nu o sa-ti vina sa crezi dar la asemenea articole vestimentare poti gasi reduceri masive de pana la 60%. Profita acum de aceste oportunitati pentru a te accesoriza potrivit in sezonul rece.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top