Sport

Rachid Bouhenna și Hamza Saghiri au semnat cu Poli Iași pentru a doua jumătate a sezonului

Poli Iași a concretizat două transferuri în ultimele 24 de ore, aducându-i pe Rachid Bouhenna (32 de ani) și Hamza Saghiri (26 de ani) în echipa lor. Mijlocașul german Saghiri, provenit de la academia Alemannia Aachen, și-a continuat cariera la Viktoria Koln și Mannheim, cluburi din ligile inferioare germane.

Hamza Saghiri are o cotă de piață evaluată la 150 de mii de euro, conform Transfermarkt. “Bine ai venit la Poli Iași! Mijlocașul german Hamza Saghiri, în vârstă de 27 de ani, a semnat contractul cu clubul nostru. Format la academia Aachen, Hamza vine de la Viktoria Koln, din liga a treia germană. Mult succes în Copou, Hamza!“, au anunțat oficialii clubului Poli Iasi pe Facebook.

În același timp, Rachid Bouhenna, fostul fundaș central al echipelor Sepsi, CFR Cluj și FCSB, a explicat motivele alegerii sale pentru Poli Iași. După ce a fost liber de contract în ultima jumătate de an, Bouhenna a declarat că relația cu antrenorul Leo Grozavu, care i-a acordat încredere la Sepsi, a fost un factor crucial în semnarea contractului.

Într-un alt transfer, FC Voluntari a realizat o mișcare importantă pe piața transferurilor, obținând definitiv, cu un contract pe 2 ani și jumătate, serviciile lui Andrei Ciobanu (25 de ani). Mijlocașul, care inițial aparținea de Rapid, a fost împrumutat la Poli Iași, dar acum a fost transferat definitiv la FC Voluntari. În vara lui 2022, Rapid l-a cumpărat de la Farul pe Ciobanu, iar un an mai târziu, acesta a fost împrumutat la Poli Iași. În prima parte a sezonului, Ciobanu a evoluat de 11 ori pentru Poli Iași, iar acum a semnat un contract cu FC Voluntari până în vara lui 2026.

În total, Ciobanu a acumulat 165 de meciuri în Superligă, jucând pentru Farul, Rapid și Poli Iași, marcând 18 goluri și oferind 12 pase decisive.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top