Evenimente

ReOpening XS Club, 11 septembrie

reopening-web-horatio-wwwAdresat iubitorilor de muzica electronica de calitate , sambata 11 septembrie 2010 clubul XS isi redeschide portile . Incepand cu ora 22:00 sunteti asteptati sa luati starul la un nou sezon de petreceri sub marca XS , alturi de HORATIO , atist al renumitei agentii de booking VIVA MUSIC apartinand binecunoscutului Steve Lawler . Alaturi de el vor mai mixa Mike (rezidentul clubului XS ) si Twice aka Lolec un nume din ce in ce mai cunoscut al noului val de dj’s romani. Petrecerea va mai beneficia de suportul unui setup special de animatie si visuals.
LINE UP :
HORATIO – (VIVA MUSIC / NATURAL RHYTM)
MIKE ( MAINEVENTS – XS resident )
LOLEC

Clubul XS se afla situat in centrul orasului Iasi , in spatele Palatului Culturii , in apropierea complexul ui studentesc Tudor Vladimirescu . Accesul se face usor de pe strada Sfatul Lazar , venind dinspre centru sau Podu Ros , sau din Tudor Vladimirescu (Iulius Mall) pe Splai Bahlui .
Clubul XS se adreseaza in special iubitorilor de muzica de calitate , electronic a in cea mai mare parte dar nu numai , pe langa cei care prefera petreceri cu dj’s romani si internationali aici isi vor gasi seara preferata si iubitoriii muzicii rock (in serile special dedicate lor) , concerte live , seri DnB , breakbeat , techno , trance si alte stiluri mai putin promovate in programele de vineri si sambata seara . Toate acestea vor reveni din sezonul 2010-2011 in XS.
XS club , cu 7 ani de experienta in domeniul clubbing este locul unde odata intrat vei descoperi o alta dimensiune a sunetului , imaginii si a simturilor.
BE A PART OF THE PARTY !

[fblikebutton]
reopening-web-horatio-www

Adresa : Iasi – str Sf Lazar nr 27
RSVP : 0729.292610
Mail : office@xsclub.ro

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. george w bush

    August 31, 2010 at 5:18 pm

    9/11    @  XS   We gonna bring the house down   :)))    action babyyyy !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top