Stiri

Retailerul polonez de fashion Sinsay va fi prezent cu două locații în proiectele Family Market, dezvoltate la Iași de compania IULIUS

* Sinsay va veni în premieră la Iași, cele două magazine având suprafețe de aproximativ 1.000 mp fiecare * Ambele proiecte Family Market sunt în curs de dezvoltare și vor fi inaugurate în al doilea trimestru din 2022 * Conceptul de retail integrează servicii esențiale comunităților în expansiune

Compania IULIUS a semnat un parteneriat cu retailerul internațional de fashion & home Sinsay, care va fi prezent din al doilea trimestru al anului viitor cu magazine în fiecare dintre cele două proiecte Family Market, aflate în construcție în Iași. 

Sinsay, parte a grupului polonez de modă LPP, va avea locații cu suprafețe de aproximativ 1.000 mp fiecare, oferta retailerului internațional incluzând îmbrăcăminte și accesorii pentru copii, femei și bărbați, precum și articole pentru casă și produse de înfrumusețare. 

„Suntem încântați să anunțăm retailerii pe care îi aducem în mijlocul comunităților prin proiectele Family Market. Parteneriatul cu Sinsay, parte a grupului de fashion LPP din Polonia, este o premieră pentru Iași, un brand care suntem convinși că va fi primit foarte bine de publicul local. Cele două proiecte pe care le construim în comuna Miroslava și în cartierul Bucium sunt formate care au captat interesul unor mari retaileri, care vor completa mixul personalizat de servicii și produse oferit de antreprenori și producători locali. LPP este partenerul IULIUS cu un alt brand și în ansamblul mixed-use Palas Iași și ne bucură să îi fim alături în procesul de dezvoltare pe piața din România”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„Suntem deosebit de bucuroși să extindem parteneriatul cu grupul IULIUS prin cele două noi locații Sinsay pe care le vom deschide anul viitor. După foarte multe cereri primite, este o plăcere să anunțăm deschiderea celui mai nou concept Sinsay la Iași și să fim astfel mai aproape de clienții noștri din această zonă. Credem în shoppingul de proximitate și considerăm că Family Market este un concept în care Sinsay poate să completeze mixul de produse și servicii oferite pentru a crea o destinație pentru locuitorii din jur”, a declarat Simona Filip, Leasing Manager LPP.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top