Evenimente

Revelion 2014 – Restaurant AgathA

Traim, muncim, zambim, incercam sa ne autodepasim cu fiecare secunda ce trece dar mancar intr-o zi din an trebuie sa uitam de tot si sa ne si distram. Nu e 1 mai, nu e 1 decembrie, e noaptea de Revelion. Daca in ultimile zile din an stai si analizezi intreaga activitate de pe tot parcursu anului, in noaptea dintre ani, ar trebui sa iti sarbatoresti reusitele.
Revelion 2014 in Iasi se anunta cu multe petreceri, asta inseamna ca avem de-a face cu multi oameni fericiti, oameni care au reusit pe parcursul anului sa fie mai buni si mai impliniti. Restaurantul AgathA ii sarbatoreste tocmai pe acestia, organizand doua petreceri de Revelion 2014 in Iasi memorabile.

In sala AgathA te asteapta un ambient placut intr-o locatie selecta, mancare gustoasa si muzica LIVE a formatiei ART’IS. Restaurantul AgathA iti ofera Revelion 2014 in Iasi cu tot ce ai nevoie pentru o petrecere perfecta, tu doar trebuie sa vii insotit de prieteni.

In sala Dance vei fi mai relaxat, cu atmosfera ce se indreapta spre cea dintr-un club. Mancare la fel de buna iti va satisfice papilele gustative pentru ca tu sa ai alaturi de cei dragi momente memorabile. DJ Razvan va intretine atmosfera.

Pentru un revelion 2014 de pomina, Restauant Agatha te asteapta sa ii calci pragul cu mare drag. Il gasesti pe Str. Iarmaroc nr. 30 (langa Iasisting). Daca nu ai timp de umblat pe drumuri, trimite un email la office.agatha@gmail.com sau suna la 0723 204 524 sa rezervi locuri pentru grupul tau.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top