Evenimente

Revelion 2014 – Restaurant Ralet

PRIVATE PARTY BY RALET
Join with us and stay awake between the years.
Oferta de revelion contine meniul prezentat in 3 variante cu open bar soft drinks (apa, espresso, sucuri naturale) si spumant la orele 00:00, program artistic cu DJ. Cost per persoana 250 ron. Vinurile si alte bauturi – a la carte.
Restaurant Ralet Iasi, Strada Ralet, nr.1.
Informatii suplimentare la tel: 0753 782 007.

Intr-un stil elegant si familiar, Restaurant Ralet te invita sa traiesti o experienta vibranta a artelor frumoase intrunite la aceeasi masa.

Intra intr-o atmosfera magica, in care te vei bucura de primirea prietenoasa si generoasa, de stilul elegant, familiar si relaxat, de aromele imbatatoare ale mincarurilor care se pregatesc in bucataria deschisa, de prezenta printre clientii gourmet a Chef-ului bucatar Loredana Filip si de cele peste 160 de etichete de vinuri.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Claudiu

    February 24, 2014 at 4:28 pm

    Ralet…fița fițelor. Cred că i s-ar potrivi mai mult Râlet. Această casă iși duce denumirea de restaurant de clasă. Nu înțeleg cum și-au câștigat numele ăsta, deoarece a fost singura dată când le-am călcat pragul și am avut parte doar de surprize neplăcute. În încăperile alea minuscule era un miros închis și acru, domnișoara bucătar venea sufocant la masă să deranjeze o discuție privată deoarece nu consumasem carnea fiartă în totalitate și vroia neapărat să afle de ce. Ospătarul mi-a încurcat comanda, că doar din cauza asta am primit la masă produsul cu pricina.. lista de vinuri era drăguța și suficientă, chiar pe toate gusturile, dar mărcile erau comerciale și se regăsesc în comerț la prețuri de trei ori mai mici. Nu recomand Râlet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top