Evenimente

Revelion 2017 @ Bellaria Hotel

Revelion 2017 @ Bellaria Hotel

Două petreceri, o singură ocazie: Revelionul 2017
La Bellaria Hotel pentru acest Revelion aveți, la alegere, 2 petreceri. Muzica bună, obiceiurile de iarnă și accesoriile de petrecere sunt coordonatele comune pentru ambele opțiuni, însă fiecare dintre petreceri spune bun venit noului an in maniera-i proprie.

Astfel, la Revelionul din Restaurantele Gourmet și Clasic formația Univers Band va încânta auditoriul cu voci carismatice și sunete melodioase ce se vor împleti armonios pentru a recrea hituri de ieri și de azi. Meniul, cu servire la farfurie, este unul pe măsura ocaziei și include, printre altele, brânzeturi fine, icre de Manciuria, file de calcan, cremă de hribi, sorbet de lămâie și mousse de ciocolată. Băuturile, nelimitate ca și cantitate consumată, sunt dintre cele mai bune: Chivas Regal, Jack Daniel’s, Belvedere, spumante Cricova, vinuri românești produse la Moșia de la Tohani etc. Aici puteți consulta meniul complet.

La petrecerea ce se va ține în Restaurantul Loja Domnească, pupitrul central este rezervat pentru un DJ talentat, cu un playlist actualizat. Vor completa decorul unei seri excelente bufetul cu preparate de bucătărie, printre care mousse-ul de brânză, terina de somon, salata caprese, duetul de mușchiuleț de porc cu piept de curcan, alături de o selecție apetisantă de prăjituri și open bar-ul generos, ce cuprinde, de exemplu, J&B, Absolut, Carolan’s, Wembley etc. Aici puteți consulta meniul complet.

Concluzionând:
Două petreceri, o singură ocazie: Revelionul 2017.

Vă dorim petrecere frumoasă!

Revelion 2017 @ Bellaria Hotel

Revelion 2017 @ Bellaria Hotel

Revelion 2017 @ Bellaria Hotel

Ai o oferta speciala de revelion si vrei sa se afle despre aceasta pe http://www.iasi4u.ro/stire/oferte-revelion-2017-iasi/? Scrie-ne la office@iasi4u.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top