Evenimente

Robin and the Backstabbers revine în fața publicului fan ieșean pentru două concerte de excepție, de lansare al celui de al treilea material muzical

Robin and the Backstabbers lansează pe data de 17 și 18 ianuarie 2020 la BarB2 în Iași (bd. Ștefan cel Mare nr. 14) cel de-al treilea album, Bacovia Overdrive III – Vladivostok.

Concertul de vineri seară este sold out, însă sâmbătă la prânz, pe 18 ianuarie, trupa Robin and the Backstabbers își continuă șederea la Iași pentru un concert family-friendly, pe timp de zi! Un eveniment gândit în special pentru părinții cărora le este greu să iasă noaptea târziu cu toată familia. Copii sub vârsta de 12 ani au, așadar, acces liber să ne umple încăperea cu ale lor râsete și urechi curioase!

Trupa Robin and the Backstabbers s-a înființat în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. După două albume lansate și nenumărate concerte prin țară, inclusiv la unele dintre cele mai mari festivaluri, trupa începe anul 2020 cu un turneu național de lansare a noului album. Formația este compusă din Andrei Proca – voce, chitară, Florentin Vasile – chitară, Vladimir Proca – baterie, Radu Moldovan – percuție, Andrei Fântână – clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță, Eugen Nuțescu – bas.

De la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului vine Vladivostok 2 – un nou cântec , cu un videoclip meșterit de Barna Nemethi.

Robin and the Backstabbers – Vladivostok 2

Dintr-o noapte pe deal, cu satul în flăcări văzut în depărtare, vine cântecul Tarantella (O casă, cândva) – cu un videoclip realizat de Horia Cojan despre portalurile energetice din Munții Bucegi.

Robin and the Backstabbers – Tarantella (O casă, cândva)

Iar de la Sfârșitul Lumii și al Tuturor Lucrurilor vine M E C A N I C Ă F I N Ă – dansul peste ruine și peste amintirile ruinelor și peste amintirile amintirilor pe care îl vei dansa și tu, cândva, într-un alt oraș, într-o altă lume.

Robin and the Backstabbers – M E C A N I C Ă F I N Ă

Toate acestea poartă cu ele zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – care este deja disponibil pentru streaming și download pe rețelele digitale: https://smarturl.it/ratb-vladivostok

Acestea fiind spuse

Frați și surori, fecioare și feciori, haideți să avem grijă unul de altul și hai să ne adunăm pe 17 ianuarie la Iași cu voie bună ca să ne bucurăm de bucurie*

*formația oferă contextul și fundalul sonor

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top