Fashion

Rochia cu nasturi – atracția sezonului călduros

O cunoaștem pentru că a făcut furori în anii anteriori, însă mai promițător ca niciodată pare că va fi trendul rochiilor cu nasturi în acest an. Dacă înainte era o soluție îndeosebi pentru adeptele stilui casual sau sport, acest tipar devine o opțiune râvnită în cadrul ținutelor office, a celor elegante, atribuind mai multă personalitate oricărui outfit.

Nu mai este de mult timp un secret că micile detalii fac marile diferențe, iar în acest caz, nasturii ce funcționează ca sistem de închidere pentru rochii îndeplinesc și un rol estetic deosebit. Nu mai e ca în cazul fermoarelor pe care de multe ori e dificil a le masca sub un cardigan. Iată că aceștia reușesc să transforme întreaga ținută în ceva cu totul aparte.

Rochia cu nasturi se regăsește într-o multitudine de modele și lungimi în magazinele de îmbrăcăminte, iar DyFashion este cel care face dovada faptului că inventivitatea designerilor a depășit orice bariere și limite – într-un sens bun desigur.

Rochia cu nasturi – senzația de sezon

Cu toate că aparent nu este decât o rochie ușor plictisitoare prin simplitatea ei, rochia cu nasturi capătă cu totul alte valențe atunci când este purtată și accesorizată corespunzător. Oricine vizează completarea unui outfit vintage și în aceeași măsură chic are oportunitatea de a se exprima în acest sens cu ajutorul modelelor de rochii de zi elegante de la DyFashion.

Sunt ideale atât pentru primăvară, cât și pentru vară. Sunt cele care se pot purta atât simplu, ca atare, cât și în completare cu diverse accesorii – acolo unde permite tiparul. Poate fi vorba despre o beretă, despre o curea în talie, idei de soluții pentru cele interesate să alcătuiască un outfit care să emane un aer parizian. De altfel, o astfel de ținută ar fi potrivită și la birou.

Modelele în culorii vii, lejere sunt opțiuni îndrăgite în acest an, fiind ideale mai ales în acele zile caniculare. De asemenea potrivite pentru o petrecere formală, este de preferat a bifa o accesorizare simplă, care să nu încarce.

De lungimi diferite, rochia cu nasturi completează colecțiile pe care magazinul DyFashion le pune la dispoziția celor interesate să completeze ținute cu mult bun gust, elegante, în tendințe. În funcție de condițiile meteorologice, fiecare se poate decide pentru un anumit stil în care să poarte rochiile sub acest tipar. În cazul lor încălțămintea joacă un rol deosebit de important întrucât are capacitatea de a transforma outfit-ul în totalitate.

Cu ajutorul unor sandale cu toc, spre exemplu, oricine poate alcătui o ținută care să emane un aer boem, aparte. Totul ține de preferințe și de înclinațiile de stil ale fiecărei purtătoare.

Rochiile din această categorie pot fi cu nasturi de sus până jos sau de sus până în zona taliei și sub formă de fustă în partea de jos. Din nou, alegerea raportat la asta depinde de fiecare în parte.

Desigur că există și rochii în alcătuirea cărora nasturii joacă un rol pur decorativ. De mărimi și culori diverse, aceștia aduc un plus de viață ținutelor, le îmbracă în bun gust și eleganță.

Un lucru este cert și anume că nasturii sunt un exemplu perfect al puterii detaliilor, unul ce nu poate trece neobservat.

Oricine poate completa acum o ținută deosebită, cheia spre a atrage lumina reflectoarelor cu puțin efort în acest sens. Accesoriile și partea de încălțăminte pot aduce, desigur, o contribuție însemnată vizavi de o ținută modernă, de senzație. Rămâne la alegerea fiecăreia dacă se va menține linia simplismului vizavi de aspectul vizual sau dacă alegerea va viza o completare care să transforme totul în ceva mai sofisticat. Asta depinde de gusturile fiecăreia și nu există reguli scrise care să impună vreun fel de limitări.

Întotdeauna va face diferența vizavi de imaginea finală întocmai calitatea materialelor pe care astfel de rochii le au la bază. Când aceasta lasă de dorit, se va reflecta imediat și în ceea ce privește estetica. De obicei o rochie de apreciat este cea care rezistă din punct de vedere al aspectului chiar și după numeroase purtări. De acest lucru le asigură DyFashion pe reprezentantele feminine ce se orientează spre rochiile cu nasturi din gama disponibilă, dar și pentru orice alt tip de rochie sau articol vestimentar disponibil pe site. Cele interesate pot accesa site-ul www.dyfashion.ro pentru a descoperi opțiunile de rochii, transportul gratuit!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top