Evenimente

Romanian Fashion Week – 28 si 29 Aprilie la Iasi

Romanian Fashion WeekRomanian Fashion Week se desfasoara timp de 2 zile, 28 si 29 aprilie la Sala Sporturilor Iasi. Acest eveniment este cel mai important si longeviv eveniment de moda din Romania si va prezenta peste 31 de colectii pentru toamna iarna 2009/2010.
Sectiunile ce vor rula in show sunt “Designeri romani” precum: Mircea Barbulescu, Alina Botea, Razvan Ciobanu, Lena Criveanu, George Hojbota, Irina Schtotter si altii.
“Made in RO.” ce prezinta branduri importante prezente pe piata din Romania precum BM Jeans, DaDa, Nichi Cristina Nichita si altii. “Noua generatie”, sectiune dedicata tinerilor designeri lansati in moda romaneasca precum Smaranda Almasan, Claudia Castrase, Andra Clitan, Dork, Lucian Pop si multi altii.
“Lenjerie”, sectiune ce se adreseaza firmelor ce produc si comercializeaza lenjerie intima atat pentru femei cat si pentru barbati dar si costume de baie, cel mai reprezentativ nume pe piata din Romania fiind Jolidon.
Si ultima categorie dar nu cea din urma sectiunea “Debut” adresata tinerilor designeri, anul trecut fiind prezenti Lucian Broscatean, Maria Ciubotaru, Ludmila Crlatean, Mirela Diaconu, Andreea Musat si AnaMaria Pop.
In scurt timp vor aparea mai multe informatii privind “Romanian Fashion Week“, cel mai important eveniment de moda din Romania ce are loc an de an la Iasi.

[fblikebutton]

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

 1. dan dimofte

  March 10, 2009 at 1:41 pm

  dragi prieteni,

  sunteti intr-o mare eroare, dar sper sa reparati greseala si sa anuntati data corecta a evenimentului 28 – 29 Aprilie 2009. Nu s-a consolidat lista de participanti, cu atat mai putin nu aveati cum sa anuntati numele de mai sus!!!
  pentru mai multe detalii, va stau la dispozitie …

  cu prietenie,

  dan dimofte
  producator general RFW 2009

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top