Stiri

Românii își doresc casa pe pământ – cum a schimbat pandemia tendințele și unde găsiți proiecte de vis

Pandemia actuală a schimbat multe din tendințe în ceea ce privește ritmul vieții. Printre schimbări regăsim și numărul tot mai mare al celor care preferă acum o casă pe pământ în detrimentul unui apartament. De cele mai multe ori, casa mult dorită înseamnă rate cu o durată destul de mare, așadar pe măsură eforturilor făcute, casa trebuie să fie cel puțin una pe măsura așteptărilor. Dacă vă bate gândul să demarați un proiect de așa mare amploare trebuie să știți că sunt și firme cu care puteți colabora pentru proiectare, dar și ulterior la capitolul construire, cu toată birocrația inclusă.

De la casele mici în blocuri la casele mici, dar pe pământ

În perioada carantinării când lumea a fost forțată să stea acasă s-a accentuat tot mai mult ideea de libertate. Cei care au putut s-au restras la rude la țară sau părinți. Cei care nu au avut această posibilitate și-au dat seama cât de mult tânjesc după un petec de pământ și iarbă verde.

Chiar dacă nu cad în extrema cealaltă, de a-și dori o casă foarte mare, trec de la casa compactă de la bloc la proiecte case mici, diferența tot este majoră.

Casa de la dezvoltator sau în regim propriu

Pentru doritori, Smart Home Concept vine cu un portofoliu vast de proiecte – mari, mici, cu etaj, cu mansardă, garaj inclus și toate acestea pot fi adaptate la suprafața de teren pe care o dispuneți. Țineți cont de asemenea de eventuale schimbări. În cazul unei colaborări cu această firmă, nu veți fi taxați extra.

În funcție de buget și de ceea ce își dorește fiecare, casa cumpărată de la dezvoltator sau construită pe cont propriu este o alegere ce atârnă greu. Pentru că veți dori control absolut al materialelor folosite, pentru că veți dori intervenție la cele mai mici detalii poate că un proiect de acest gen realizat pe cont propriu este o idee mai bună.

Nu vă fie frică de birocrația implicată. Smart Home Concept vă poate ajuta și din acest punct de vedere, cu servicii diverse ce vă optimizează timpul de pregătire până când  începeți construcția propriu zisă. Vorbim aici despre întocmire de documentații PUD /PUZ, de întocmire de deviz de lucrări, cărți tehnice, dosar pentru obținere de avize etc.

Casă pe pământ, o investiție sigură

Cei care au prins gustul locuitului la casă nu vor să mai accepte idee de a locui în apartament. A crescut interesul pentru case, dat fiind că există în continuare teama de impunerile pandemiei. Statul închis într-o casă mică, compactă, nu sună prea bine. Mai cu seamă că odată cu aceste restricții a fost vorba și de munca de acasă, spațiul de locuit a devenit deci locul pentru toate.

Pentru perspectiva unui viitor mai promițător, pentru casa mult visată, alegeți un proiect care să vă reprezinte, nu grăbiți construcția și cu mult interes de a face totul de calitate solicitați ajutorul și colaborarea cu Smart Home Concept.

Detalii contact:

0721 965 884 / 0728 407 562

office@smarthomeconcept.ro

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top