rent a car iasi iasi
Comunicate

Sala de XBody ToMe – locul unde imposibilul devine posibil

Sala de XBody ToMe - locul unde imposibilul devine posibil

In acceptiunea tuturor persoanelor care au un respect de sine adecvat, structurile corporale trebuie sa fie in deplina armonie cu geometria, insa de la zis la facut, nu este decat un pas, insa acesta face de departe diferenta.

Cu siguranta atat in lista de Facebook, cat si in jurul dumneavoastra intalniti tot felul de persoane, a caror prestatie este cat se poate de ireprosabila, atat din punct de vedere profesional cat si fizic.

Credeti ca va lipseste motivatia? Nu va simtiti indeajuns de bine in propria piele cand intalniti anumite circumstante?

Afla cum poti sa faci atat schimbari rapide cat si eficiente cu ajutorul unor concepte noi, capabile sa revolutioneze din teorii medicina!

In primul rand locatia este la indemana ta

Fara doar si poate ca locurile care le iubim foarte mult la nivelul capitalei se afla si in zone ce nu pot fi accesate cu una cu doua, mai ales daca ne referim la orele de varf sau dupa caz cozile interminabile din intersectii.

Insa, Tome s-a gandit si la tine, plasand o sala exact in sectorul 1, sector despre care se spune ca este a??sediula?? unor puncte de interes de la nivelul capitalei, lucru care te face si pe tine sa ajungi intr-un mod accesibil, fara sa fie nevoie sa grabesti pasul sau sa apelezi la manevre fortate in trafic.

Astfel, afla ca, atunci cand cautiA?XBody Sector 1 – strada Paris nr. 4 din Capitala gazduieste unul din locurile care ar putea sa-ti schimbe tonusul muscular in doar cateva minute saptamanal, fara sa fie nevoie de eforturi succesive sau de regimuri draconice.

Cui este dedicata aceasta sala de antrenamente quick?

Dupa cum bine stim capitala este impanzita de multicorporatii, a caror angajati executa un program de cel putin 8-10 ore pe zi, unii ajugand chiar si la 14.

Daca mai pui si alte sarcini de ordin familiar sau de cuplu, nu iti mai raman decat orele de mese sau cele de somn.

In acest caz, corporatistii sunt provocati sa incerce tehnici noi, atat de recuperare musculara cat si de stimulare intr-un mod optim, pentru a dobandi o structura corporala de invidiat.

De ce acest tip de antrenament este dedicat atat femeilor cat si barbatilor?

Unele statistici medicale sunt cat se poate de ingrijoratoare, mentionand faptul ca un procentaj destul de ridicat al femeilor cuprinse intre 25 si 45 de ani au o forma mai mult sau mai putin pronuntata de celulita.

Un antrenament de stimulare ajuta la indepartarea celulitei intr-unA?mod rapid, fara sa existe urme pe corp sau alte reactii adverse.

Cat despre barbati, nu numai ca un antrenament ii poate conduce la stimularea adecvata a musculaturii, dar poate inlocui si o saptamana de sala!

Pachete atractive pentru clientii noi

De indata ce ai indraznit sa iei calea unui loc in care tehnicile revolutionare iti pot reabilita intr-un mod diferit corpul si structura sa, vei avea diferite surprize, mai ales de ordin financiar, acolo unde aproape orice leu conteaza.

Asadar, un pachet de 4 sedinte il poti gasi la 250 lei, langa care se adauga atat stricta supraveghere a unui trainer, cat si echipamentul adecvat, impreuna cu fisele de evaluare sau diferite produse de intretinere.

Schimbarea sta in mainile tale!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top