Diverse

Sam Medical – un furnizor de top in sectorul medical din tara noastra!

Cand spunem sanatate, ne gandim automat la spitale, laboratoare si clinici medicale unde se intampla sa ajungem fie ca ne dorim, fie ca nu. Sistemul medical din Romania cunoaste astazi niste vremuri care par sa indice cateva schimbari majore in bine, dar si asa, drumul este unul lung si anevoios. Pe langa vesnica problema financiara, este nevoie de implicare si bunavointa si bineinteles, oameni dornici de munca.

Sam Medical isi doreste sa-si aduca contributia in schimbarile din spitalele care exista sau care se vor construi de-a lungul timpului prin servicii de furnizare de echipamente medicale si mobilier medical, alaturi de serviciile de instalare si functiune.

Nimic mai simplu: clientii sunt asteptati sa faca cunostinta cu gama lor de produse, sa discute posibilitatile unei oferte personalizate, sa ceara lamuriri si explicatii si in final, sa ajute la realizarea unui spatiu bine dotat si amenjat in sectorul medical.

Apeland la un distribuitor de aparatura medicala, clientii au la indemana un partener pe care se pot baza ori de cate ori este nevoie: este vorba despre o companie furnizoare de top care se pliaza cerintelor clientilor de la ora actuala in materie de instrumente de ultima generatie. Echipa din spate a celor de Sam Medical cauta cele mai bune solutii la cheie pentru cei interesati in modernizarea si dotarea laboratoarelor, clinicilor, spitalelor, centrelor medicale din tara noastra.

Aparatura medicala din Romania si Europa la cel mai bun pret de pe piata

Cu Sam Medical, lucrurile vor fi ca la carte: aceasta firma furnizoare de echipamente medicale are in vedere parteneriate incheiat cu producatori din intreaga lume, dar si din Romania pentru a putea raspunde cereri de pe piata.

Astfel, clientilor li se ofera posiblitatea de a alege exact ceea ce le trebuie, dupa consultari prealabile cu expertii lor in domeniu: orice intrebare isi va gasi raspunsul si orice nelamurire va fi clarificata in timp optim.

Echipamentele medicale furnizate de aceasta firma sunt necesare in dotarea si amenajarea blocurilor operatorii, salilor de terapie intensiva, clinicilor de zi, camerelor sterile, laboratoarelor de analize, cabinetelor stomatologice, cabinetelor de medicina veterinara.

In functie de legislativa in vigoare si toate cerintele privind spatiile medicale, Sam Medical se ocupa sa furnizeze aparatura si mobilier care sa deserveasca asigurarii de servicii medicale de diagnosticare, chirurgicale si terapeutice.

In vederea furnizarii de aparatura medicala, Sam Medical colaboreaza direct cu producatori din tara si din afara, companii cu experienta in domeniu si cu renume la nivel international. Acest lucru garanteaza diversitatea gamei de instrumente medicale si in acelasi timp, succesul pe piata de specialitate.

Garantia lucrului bine facut

Cu Sam Medical, proiectele din sectorul medical privat sau de stat prind contur mai repede decat isi pot imagina clientii.  De indata ce acestia apeleaza la aceasta firma, va veni randul echipei sa treaca la treaba: va cauta, cerceta si se va informa pentru a furniza oferta pe care si-o doreste clientul. In tot acest timp, va tine legatura nonstop cu clientul pentru ca acesta sa fie la curent cu stadiul de proiectare, achizite si instalare a echipamentelor medicale pentru care a optat.

Pentru ca totul sa se realizeze ca la carte, inainte de a va hotari cu privire la aparatura medicala pe care doriti sa o aveti, Sam Medical va asigura informatii precise din partea echipei de consultanta care are expertiza in domeniu si recomandari concrete si avizate. Tinand cont de acest aspect, este imposibil ca toti cei aleg sa colaboreze cu aceasta firma care distribuite instrumente medicale sa dea gres in alegerea lor.

Odata cu servicii de consultanta si asistenta, cei interesati pot opta pentru servicii de vizualizare in timpul stadiului de proiectare: acest lucru inseamna ca orice client isi poate face o imagine de asamblu cu privire la spatiul pe care il detine si vrea sa il transforme intr-un centru medical sau spital multumita tehniciilor de vizualizare 3D utilizate. Clientul va stie exact spatiul de care are nevoie pentru echipamentele medicale, cel pentru libera actiune in vederea desfasurarii muncii de catre specialisti si cel pentru un minim confort.

Sam Medical va trata cu seriozitate si profesionalism fiecare solicitare venita din partea clientilor pentru ca impreuna cu acestia, sa puna bazele unui nou inceput in era medicala prin unitati medicale bine dotate si profesionisti in domeniu.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top