Diverse

Un scaun de masa multifunctional

Nasterea unui nou membru in familie presupune achizitia unor produse speciale pentru bebelus. De la varsta de 6 luni pana la catva anisori, copiii se hranesc si cu hrana solida, asezati pe scaun anume. Intrucat nu isi poate tine echilibrul sau se agita, racomandarea este sa utilizati scaune de masa pentru bebelusi, care le ofera siguranta si o pozitie corecta pentru hranire.

La magazinul online Kidscare.ro, vei gasi o gama de produse dintre cele mai variate, de foarte buna calitate care multumesc cele mai exigente gusturi. Devenit o emblema, magazinul online Kidscare ofera printre cele mai bune produse pentru copii.

Asadar, hranirea bebelusului nu este o sarcina usoara, iar introducerea noilor alimente poate fi dificila si istovitoare pentru mamica, dar si pentru bebe. De aceea, ai nevoie de echipamentele necesare care sa-ti usureze sarcina. Prin achizitionarea unui scaun de masa multifunctional Kidscare vei putea imbina utilul cu placutul. Copilul tau va sta in el in siguranta, iar hranirea lui va fi o placere. Scaunul de masa multifunctional este un scaun versatil, care se poate transforma usor. Din scaun de masa pentru bebelusi poate deveni masa de joaca, atunci cand copilul va mai creste. Are utilizare indelungata, de la 6 luni la 3 ani pentru servirea mesei, iar dupa 3 ani pana la aproximativ 6 ani este utilizat ca masuta de activitati. Este construit din plastic robust, cu colturile rotunjite, iar baza de dimensiuni mari ofera stabilitate mare scaunului. Pentru a-i oferi belusului confortul de care are nevoie in timpul mesei, spatarul se poate monta in 3 pozitii. Centura de siguranta are un sistem de prindere in 5 puncte, cu catarama ce nu poate fi deschisa de catre copil. Husa este detasabila si lavabila. Scaunul de masa multifunctional de la Kidscare este foarte apreciat de mamici si pitici. Acest scaun se poate transforma usor intr-un centru interactiv pentru cel mic. Este un model de care te poti bucura pentru o perioada relativ indelungata si il poti folosi cu un dublu scop, iar copilul tau va fi in deplina siguranta. Designul produsului si combinatia cromatica frumoasa il fac sa fie preferatul tuturor.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top