Stiri

Samsung S23 VS Samsung S22 – principalele diferențe

Noua lansare a generației S23 de la Samsung vine către utilizatorii săi în luna februarie. Așa că un subiect din ce în ce mai căutat și de interes este comparația cu modelul anterior, adică S22 și principalele îmbunătățiri cu care vine acest set de noi gadgeturi de la Samsung. Modele Galaxy S23 sunt trei la număr: S23, S23 Plus și S23 Ultra. Dacă ești și tu curios care sunt diferențele dintre cele două generații continuă să citești. 

Iată cu ce vine nou Samsung S23, față de generația mai veche S22:

Procesorul și memoria RAM

Față de versiunea antecedentă, modelele Samsung S23 sunt dotate cu un procesor îmbunătățit și ceva mai puternic, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, menit să aducă performanțe de ultimă generație utilizatorilor care vor alege noile telefoane lansate. Deși variantele S22 sunt eficiente și își fac treaba bine, versiunea lor mai nouă ridică ștacheta și aduce un plus. În ceea ce privește memoria RAM, la variantele Samsung S23 și S23 Plus se adaugă 8GB în plus, iar la versiunea S23 Ultra se mărește cu 12 GB, fiind cel mai complex model din gamă nouă. 

Acuratețea pozelor

Un mare plus, despre care vorbește toată lumea este calitatea imaginilor. Noua cameră a telefoanelor Samsung Galaxy S23 vine cu o putere de zoom in de până la 12 ori mai bună decât versiunea antecedentă. Astfel că, utilizatorii se vor bucura de poze cu zoom de o claritate mult peste ce există acum pe piață de la același brand. Modelele Galaxy S23 și Galaxy S23 Plus au ambele 3 camere pe spate și o acuratețe mult mai mare în ceea ce privește calitatea pozelor pe camera din față noaptea. 

Stabilitatea filmării 

Pentru zona de video se observă îmbunătățiri în ceea ce privește stabilitatea imaginii, mai ales la modul ultra wide. Sistemul ce folosește 200 MP ajută la crearea unei imagini clare, stabile, chiar și atunci când filmezi în mișcare. Camera funcționează bine și pentru cei ce creează conținut online, fiind un tool foarte util și complex. Pentru că trăim într-o lume în care imaginile vorbesc cât o mie de cuvinte, Samsung te ajută să ai rezultate de calitate în galerie, care să poate fi împărtășite cu toți cei dragi sau păstrate în folderul cu amintiri personale. 

Îmbunătățirea bateriei 

Printre schimbările relevante se poate nota și îmbunătățirea calității bateriei, respectiv prelungirea autonomiei sale, față de varianta anterioară. Deși schimbarea nu este una de la cer la pământ, este totuși considerabilă și contribuie la calitatea finală a noilor telefoane smart de la Samsung, care oferă celor ce aleg să le folosească zi de zi o experiență în adevăratul sens al cuvântului. 

Versiunea S22 este una buna în continuare, însă update-ul care vine, Galaxy S23, este tentant pentru mulți fani Samsung care vor să testeze noile îmbunătățiri aduse pe piața gadgeturilor. Dacă ești nehotărât cu privire la ce versiune să alegi ar trebui să pui în balanță nevoile tale și principalele funcții pe care le folosești pentru a alege varianta ideală pentru tine.

Sursă foto: unsplash.com

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top