Diverse

Scaune pentru orice incapere!

 

In orice casa vom gasi scaune care sa invite oaspetii sa se acomodeze la masa ori la o ceasca de cafea. Alegerea lor poate fi una dificila uneori, deoarece trebuie sa tii cont de spatiul de care dispui, dar si de culorile camerei. Scaune-online.ro ofera o gama foarte vasta de scaune birou, scaune living, scaune de de terasa si multe altele. Preturile sunt avantajoase, iar materialele sunt de cea mai buna calitate.

Cei care doresc sa achizitioneze scaune birou nu puteau sa alega un magazin mai bun decat scaune-online.ro!

Scaunul de birou, impreuna cu salteaua de pat sunt printre cele mai importante elemente care ne ajuta sa ne mentinem un spate sanatos, o pozitie corecta a corpului si care contribuie la confortul si sanatatea noastra. Cele mai lungi momente in care stam jos (in sezut sau intinsi) sunt cele petrecute intr-un scaun de birou sau pe o saltea de pat, prin urmare aceste doua elemente trebuie alese cu mare grija.

Astfel, scaunul de birou trebuie sa fie ergonomic, confortabil si mai ales sa iti mentina corpul in pozitie corecta. Nu te grabi in alegerea ta si nu face economii pe sanatatea ta. Nu este cazul sa fii unul dintre aceia care sufera si au dureri de spate dupa cateva ore de stat in scaun, numai pentru ca nu a ales un scaun bun de birou. Atunci cand stai in scaunul de birou folosesti aproape 100 de muschi, asa ca fii bun cu ei si utilizeaza un scaun de birou de calitate.

Corpul este intr-o pozitie verticala, dreapta sau unor inclinata. Telul tau este sa alegi un scaun de birou in care sa stai confortabil si sa iti mentina corpul intr-o pozitie verticala dreapta, cu picioarele asezate pe sol, capul inclinat intr-o pozitie usor in jos atunci cand lucrezi sau pentru a vizualiza ecranul computerului, cu antebratele si coapsele la un unghi de 90 de grade.

Scaunele de birou cu un spatar foarte bombat sau proeminent nu sunt recomandate pentru ca iti mentine coloana intr-o pozitie fortata si prea arcuita. Scaunul de birou trebuie sa iti mentina coloana intr-o pozitie normala, naturala, nu sa ti-o forteze sau sa o arcuiasca inutil.

In ceea ce priveste  scaunele de birou fara spatar si mingea de gimnastica folosita pe post de scaun, specialistii spun sa le evitam pentru ca nu ofera nicio sustinere la coloana. Indiferent cat de sarguincios esti tu si cat de mult vrei sa mentii o pozitie corecta a coloanei fara o sustinere suplimentara, dupa cateva ore in scaun vei ceda si iti vei arcui spatele (cocosa). Prin urmare, achizitioneaza un scaun de birou cu spatar care sa iti mentina coloana.

Avand in vedere vasta gama de scaune birou de pe site-ul scaune-online.ro, cumparatorii au sansa de a achizitiona scaunul perfect pentru a facilita munca la birou. Preturile avantajoase dau oportunitatea oricui de a-si cumpara un scaun pe masura asteptarilor. De asemenea, gama variata de produse de la scaune-online.ro reprezinta un mare avantaj pentru oricine doreste sa isi renoveze casa, cu mobilier de calitate si modern!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top