Evenimente

Seara Reclamelor Controversate 2016

 Seara Reclamelor Controversate 2016
Vineri, 9 decembrie 2016, începând cu orele 21:00, în Hunter’s Pub, va avea loc cea de-a V-a ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru a ajuta bătrânii cu cataractă care au venituri reduse și nu pot suporta costurile unui transplant de cristalin.

Spoturile publicitare care au șocat și amuzat publicul la apariția lor televizată vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului din 9 decembrie, moderat de Trupa de teatru IDIOT.

Evenimentul se va desfășura în Hunter’s Pub de la ora 21:00, deschiderea oficială o vor face băieții de la Trupa de Teatru Idiot iar pe parcursul serii se vor organiza tombole și concursuri cu premii.
Fondurile strânse în 2015, la ediția a IV-a a evenimentului, au permis achiziționarea a trei implanturi de cristalin. Au fost ajutate două paciente vârstnice cu pensie mai mică de 500 de lei care nu și-ar fi permis achitarea costului unui implant de cristalin, nici după câteva luni de economie. Una din cele două vârstnice era singură, neavând nici un membru al familiei care să o ajute. Cel de-al treilea caz sprijinit este al unei tinere de 21 de ani cu multiple patologii, printre care și un transplant renal, și care își achiziționa cu mari eforturi medicația necesară, iar atunci când tânara a fost diagnosticată cu cataractă complicată, părinții erau lipsiți de speranța că și-ar permite costul implantului. Intervențiile chirurgicale au decurs fără complicații, iar calitatea vieții pacienților s-a îmbunatățit semnificativ.

Cu ajutorul fondurilor strânse în 2013 și 2014, la edițiile a III-a și a IV-a a evenimentului, am reușit să donăm in total 12 fotolii rulante și 4 perechi de cârje ortopedice și 1 cadru de mers cu roți unor elevi cu deficiențe locomotorii din cadrul Colegiului “Ion Holban” din Iași.

Biletele pentru ”Seara Reclamelor Controversate” pot fi obținute contra unei donații de 25 lei în ziua evenimentului de la Hunter’s Pub si/sau membrii Clubului Rotaract Iași.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top