Diverse

Secretul unei recolte bogate

Fiind agricultor de profesie, sunt in cautare continua de noi resurse pentru a-mi imbunatati tehnica de cultivat si mai ales in cautarea noilor soiuri de seminite care sunt mai rezistente la schimbarile climatice din ultimii ani. Din vorba in vorba cu alti agricultori, am ajuns pe site-ul celor de la Rodbun, o companie cu capital Romanesc, care si-a propus sa investeasca foarte mult pentru a imbunatati agricultura nationala.

Magazinul online comercializeza o gama variata de seminte pentru agricultura, dar si ingrasamant si agenti care ajuta la dezvoltarea plantelor intr-un timp mai rapid.

Fiind in cautarea inovatiilor agricole, am decis sa dau o sansa acestui magazin si sa cumpar de la Rodbun tot ce trebuie pentru recolta din anul acesta.
Site-ul ofera ingrasamant foliar, ingrasaminte chimice, porumb samanta si grau de samanta. Insa, fiecare categorie este bogata in mai multe soiuri de seminte pentru plantat, iar ingrasamantul este de mai multe feluri.

Eu am ales sa cumpar porumb samanta, deoarece gama pentru acest produs este cu adevarat mare, iar tarile din Europa de Est depind foarte mult de o poductie sanatoasa de porumb.

Am ales sa cumpar samanta porumb de BC344, Jumbo48, BC478 si BC408.

Motivul pentru care am ales aceste soiuri este ca prezinta o rezistenta sporita la cadere si se pot dezvolta in orice mediu. Sunt plante care se adapteaza foarte usor, iar avantajul este ca dupa recolta din primul an, in cel de-al doilea an recolta se va inmulti de ori mai mult.

De asemenea, recomand de pe site-ul celor de la Rodbun.ro ingrasamantul foliar, deoarece este eficient pentru tipurile de sol din zonele aride unde PH-ul solului este uscat si nu are suficient azot sau zinc.

De cand am descoperit acest site, modul meu de a face agricultura s-a schimbat total si am inceput sa vad rezultate inca de la primele luni de cand am plantat samanta. Rodbun este un site dedicat celor care fac agricultura cu pasiune pentru a creste un viitor mai frumos. In Romania, agricultura are un potential imens, insa trebuie lucrat bine, iar plantele trebuie sa provina din cea mai buna samanta. De aceea, Rodbun este alegerea cea mai buna pentru oricine doreste sa detina in fiecare an recolte de invidiat. Faptul ca soiurile de porumb si grau au fost atent selectionate, garanteaza o rezistenta mai mare, iar planta nu va avea nevoie de foarte multa atentie din partea agricultorului. Odata plantata, se folosesc ingrasamintele si se uda periodic.

Recoamand site-ul celor de la Rodbun pentru a face agricultura moderna!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top