Diverse

Secrid noile portofele de la Valigeria

In zilele noastre portofelul, mai ales in randul barbatilor este mai mult un accesoriu, precum si ceasul de la mana. In functie de buget, acesta poate fi mai scump si provenind de la producatori cu experienta in domeniu dar realizat din materiale de calitate si care tin in timp.

De ceva timp a aparut o alternativa pentru portofole, cei de la Valigeria au scos pe piata Secrid, alternativa moderna a portofelelor clasice. Acestea sunt de dimensiuni reduse, ofera spatiu pentru 6 carduri bancare din care 4 ejectabile dar si loc special pentru bani, carti de vizita sau chitante.

Portofelul Slim este o reinterpretare moderna a portofelelor clasice. Datorita dimensiunilor reduse, el se potriveste perfect in orice buzunar. Confectionat din piele naturala, acesta are o capacitate de pana la 6 carduri, si are spatii special concepute pentru bancnote si carti de vizita.

Mecanismul patentat va permite sa glisati cardurile cu o miscare simpla, gata sa fie folosite. Carcasa din aluminiu si otel inoxidabil protejeaza impotriva socurilor, nu se va indoi sau rupe, si blocheaza orice comunicare wireless nedorita.

Pielea din care este confectionat portofelul provine de la bovine europene, crescute natural, si este colorata cu vopsea pe baza de anilina. Ea este prelucrata cu mare atentie pentru a crea o diversitate mare de stiluri si texturi.

Material: Piele, Aluminiu
Dimensiuni: 65 x 102 x 16 mm
Greutate: 72 g

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top