Diverse

De unde cumparam cele mai bune usi

Te-ai intrebat vreodata de unde cumparam cele mai bune usi pentru intrarea la casa. Sau ce magazin detine cele mai bune usi pentru dormitor si pentru living?

Si eu mi-am pus aceeasi intrebare atunci cand am decis sa cumpar usi noi pentru apartament. In mod normal, as fi apelat la unul dintre lanturile de magazine ce comercializeza astfel de produse, insa este a doua oara cand schimb usile in trei ani si sunt deja satul de produsele de proasta calitate care mai sunt si costisitoare pe deasupra.

De aceea, am prefera sa ma informez mai bine de unde pot sa cumpar usi metalice pentru intrare casei. Cautand, am intrat pe un forum care se numeste “ Micii reparatori”, iar acolo membrii vorbeau despre site-ul exclusivedoors.ro. Deja m-am simtit atras de produsele lor dupa ce am citit numele firmei. A mai ramas sa intru pe site pentru a vedea ce gama de usi exterior ofera si care sunt preturile.

Am gasit site-ul destul de repede si nu am ezitat sa nu intru in mediul lor virtual. Pagina initiala arata foarte bine si ofera optiuni clientilor pentru a intra pe diferite categorii de produse. Am fost atat de entuziasmat incat am vrut sa vad ce oferte sunt pentru usi interior din lemn si sticla securizata. In primul rand, tin sa precizez ca asa usi numai in filme vazusem pana la momentul respectiv. Nu mi-a venit sa cred ca exista usi precum modelul HGM Furnier ART sau L&H Antaris. Produsele lor sunt, cu siguranta, deosebite si unica data cand am vazut astfel de usi a fost cand am vizitat Germania si am fost cazat la un hotel de 5 stele.

Am fost profund impresionat de ce a avut de oferit magazinul imediat dupa m-am apucat de masurat inca odata pentru a fi sigur de dimeniusnile pe care le au usile de la mine din casa.

A doua zi, m-am intors pe site-ul exclusivedoors.ro, convins ca imi doresc sa cumpar de la ei usi pentru interior.

Desi as fi cumparat cate un model din fiecare usa, a trebuit sa aleg doar un singur produs care sa se potriveasca cu interiorul casei mele. Am decis ca modelul de usa L&H Alana este perfect pentru casa mea, deoarece culoarea peretilor din fotografia de pe site se potrivea cu cea pe care o am eu in locuinta.

Inainte de a plasa comanda, a fost nevoie sa trimit o slocitare pentru costul total al produselor. La scurt timp, am primit estimativul si am fost de acord sa achizitionez produsele. Timpul de la plasarea comenzii pana la primirea produselor a fost fix de o saptamana, insa toata asteptatarea a meritat pe deplin. Usile arata impecabil si schimba total locuinta. De atunci, am continuat sa recomand prietenilor mei firma exclusivedoors.ro, deoarece produsele lor sunt cu adevarat deosebite si nu exista concurentapentru raportul calitate/pret.

Exclusivedoors.ro este firma de incredere la care poti apela oricand doresti sa modernizezi locuinta sau, de ce nu, sa oferi un aspect rustic folosind gama de usi din lemn laminat. Recomand site-ul prentru cei care vor o casa primitoare!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top