Evenimente

Sensation White Source of Light @ Bucuresti, 6 aprilie

Pe 6 august la Bucuresti are loc Sensation White Source of Light 2013. La Romexpo show-ul revine, un adevarat spectacol vizual si auditiv va vibra in capitala tarii noastre, este al doilea an cand Sensation White se tine si in Romania.

Povestea spectacolului a inceput in Olanda, anul 2000, de atunci povestea continua in marile orase ale lumii in fiecare an, oras are povestea sa, totul intr-un dress code alb. Povestea vestimentatiei tine datorita unui eveniment tragic, Duncan Stutterheim, unul din cei trei fondatori, si-a pierdut fratele intr-un accident de masina, ca tribut pentru acesta, li s-a cerut tuturor participantilor, neoficial, sa se imbrace in alb. Mai mult de 80% din spectacotrii showului au acceptat initiativa si de atunci povestea continua si dress-code-ul devenind obligatoriu.

In fiecare an exista cate o tematica a acestor petreceri, anul trecut in 2012, a fost “Ocean of White”, anul acesta avem “Source of Light”. In cifre White Sensation inseamna 5 continente, 20 de tari si peste 2 milioane de vizitatori.

Biletele s-au pus deja in vanzare, trebuie sa stiti ca 25 de Euro Centi din contravaloarea acestora sunt redirectionati catre Dance4Life, o organizatie exclusiva a Sensation White.

Line-up-ul Sensation 2013 – Source of Light:
Mr. White, Sébastien Léger, Sunnery James & Ryan Marciano, Mark Knight, NO_ID si Funkerman!

Accesul persoanelor sub 18 ani la spectacol este interzis!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top