Diverse

Sisteme de ventilatie de la Julienexpert.ro!

Desi am luat la cunostinta destul de tarziu ce inseamna ventilatie baie, am inteles rapid ca trebuie aplicata in toate casele pentur a evita igrasia si mirosuriel neplacute. Mirosuri neplacute precum cele pe care deseori le intalnim in baie, mai ales atunci cand suntem conectati la un sistem de canalizare nereusit.

Un ventilator baie poate sa te scape de foarte multe probleme, inclusiv de problema cea mare, igrasia. Cautand metode de ventilatie pe internet am descoperit si site-ul Julienexpert.ro care comercializeaza o gama destul de mare de ventilatoare de la producatorul Vents. Aceste ventilatoare de perete sunt ideale pentru orice casa, insa le putem intalni si in baile de la restaurante, hoteluri sau baruri. Foarte eficiente si silentioase, ventilatoarele Vents te scapa de stres si de mirosuri neplacute. De aceea, am decis ca este oportun sa fac o investitie cu astfel de aparate pentru casa mea.

Am cumparat modelul de ventilator baie, Vents Ventilator diam 100mm, cu senzor de miscare si temporizator, 98mc/h o piese excelenta pentru a aerisii orice incapere unde este montat.

Acest tip de ventilator se poate monta intr-un perete la care se poate face iesire in zidul exterior. Functioneaza pe un principiu destul de simplu, iar aparatul este pus in functiune de senzorii care detecteaza miscare atunci cand utilizatorii intra in incapere. Nu este un produs dedicat doar pentru baie, ci poate fi montat in bucatarie, living sau chiar si in dormitor.

Alte specificatii tehnice ale ventilatorului Vents mentioneaza posibilitatea de a regla aparatul prin timer, astfel la un interval de timp va porni de unul singur.

Acest dispozitiv are o lungime de 92mm, o latime de 150mm si o inaltime 150 mm. Nu ocupa deloc mult spatiu pe perete si este foarte estetic din punct de vedere vizual. De asemenea, trebuie mentionat faptul ca indiferent daca este instalat in perete printr-un orificiu, incaperea nu va pierde din proprietatile termice izolante.

Odata ce am primit dispozitivul am apelat la serviciile unui profesionist pentru a gaurii zidul si pentru a monta aparatul de ventilat. Cei care se pricep pot face acest lucru si singuri, deoarece procesul din cate am vazut este simplu daca ai uneltele necesare.

Ventilatorul de perete reprezinta o investitie foarte buna indiferent daca locuiesti la bloc sau casa, aceasta inventie este super utila pentru a readuce prospetimea de afara in camera unde este cel mai mult nevoie de aer.

Cu siguranta am sa mai apelez la magazinul Julienexpert.ro cand voi mai avea nevoie de a aduce inovatie la mine in locuinta. Ventilatorul isi face treaba foarte bine, iar aerul la baie s-a schimbat complet.

Recomand magazinul Julienexpert.ro celor care se confrunta cu astfel de probleme, deoarece gama lor de produse ofera tot ce este mai bun pentru a instala un sistem de ventilatie de calitate! Preturile sunt mereu cele mai avantajoase, iar calitatea produselor este mereu de nota 10, deoarece producatorul Vents ridica mereu stacheta pentru a oferi clientilor calitate superioara chiar si pentru cel mai mic surub!

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top