Evenimente

Social Media Summit @ Hotel Europa Iasi, 15 martie

Vineri, 15 martie 2013 are loc la Iasi a treia editie de Social Media Summit. Cei mai specialisti cunoscuti bloggeri si specialisti in ale onlineului din Romania vor fi prezenti in aceasta vineri, 15 martie la Hotel Europa din Iasi pentru o zi dedicata social media. Participarea la SMS Iasi 2013 este gratuita, nu trebuie decat sa va inscrieti pe www.bizforum.ro.

Pe 15 martie 2013 are loc la Hotel Europa din Iasi cel mai mare eveniment regional cu si despre influenta online, networking si strategii de marketing prin social media. Acest eveniment face parte dintr-o serie de evenimente in regim turneu, organizata de catre revista Biz.

Daca vrei sa te inscrii si tu trimite un email la adresa gabriela.matei@revistabiz.ro cu subiectul Social Media Summit Iasi, iar in continut scrieti nume, prenume, compania pentru care lucrati, functia ocupata, numar de telefon, adresa de email si un paragraf in care sa descrieti motivul pentru care doriti sa fiti prezenti la eveniment.

Program:

09.00 – 10.00 – Inregistrare

10.00 – 11.30 Conferinta 1: Social Media – de la local la national

Regionalizarea blogosferei. Cat de importanta este crearea si consolidarea comunitatilor locale in social media pentru generarea unui ecosistem online regional care sa furnizeze continut relevant pentru publicul local si national.

SPEAKERI:

* Cristian China-Birta, blogger, chinezu.eu

* Cristian Sutu, blogger, sutu.ro

* Dan Dragomir, www.computerblog.ro

* Adrian Nechifor, blogger, adinechifor.com

* Andreea Marc, blogger, andreeamarc.com

11.30 – 12.00 – Pauza de cafea

12.00-13.30 Conferinta 2: Social Media pentru companii

Ce poate face si ce nu poate face social media pentru compania ta. Care sunt strategiile potrivite pentru a folosi la maxim oportunitatile oferite de social media pentru companii? Cum sa folosesti platformele cheie in social media pentru business-ul tau? Cum implici bloggeri intr-o campanie de marketing? Ce asteapta companiile de la social media?

SPEAKERI

* Laurentiu Dumitrescu, Managing Partner, Digital Star

* Crenguta Rosu, Managing Partner, DC Communication

* Alexandru Negrea, Head of Facebook Dept., Spada

* Florina Serban- Senior Coordonator Internal Communication & CSR COSMOTE Romania

13.30 – 14.30 – Pauza de masa

14.30 – 16.30 Training de comunicare in social media pentru companii, agentii de PR si bloggeri “Avanseaza in Social Media”, sustinut de Cristian Manafu

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top