Evenimente

Spatii de culoare – de la digital la print cu Ciprian Babor

Te-ai gandit vreodata cat de important este printul in workflow-ul tau?

Vineri, 19 aprilie, in cadrul Caravanei HubPhoto, Ciprian Babor ne va vorbi despre spatiile de culoare – de la digital la print. Despre Ciprian trebuie sa stiti ca este fotograf cu o experienta de 24 de ani in print industrial, iar pentru acest workshop si-a propus sa ne arate cat este de important sa avem un flux de lucru corect si cum ne influenteaza acest aspect rezultatul final.

Toate acestea se vor intampla cu sprijinul partenerilor nostri BenQ si Epson, care prin echipamentele disponibile in Caravana ne vor ajuta sa punem in practica cele invatate.

Vom afla cum putem obtine un print cat mai aproape de imaginea pe care o vizualizam pe monitor, cum sa obtinem aceleasi culori in print, in mod repetat, si vom analiza diferentele dintre monitoarele profesionale si neprofesionale, calibrate sau necalibrate.

Ce inseamna o imprimanta consumer si una profesionala si cat de mult difera rezultatele noastre in functie de hartia pe care o folosim cand printam, vom afla tot alaturi de Ciprian. Si mai ales vom invata care sunt greselile de printare si cum le putem evita.

Va asteptam la Sala de Conferinte Hotel Eden vineri, 19 aprilie, la ora 16:00.

Pentru participarea la eveniment, va invitam sa completati formularul din link: http://bit.do/ePrNH

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top